5 sene geçti sanki bikaç ay öncesi işte aynıydın benceFazla ergenvariydim o zamanlar
5 sene geçti sanki bikaç ay öncesi işte aynıydın benceFazla ergenvariydim o zamanlar
İnsan bi ayda bile çok değişiyor. Sen bir ay önceki haline aynı mısın? Ben farklıyım yani5 sene geçti sanki bikaç ay öncesi işte aynıydın bence
ben hep aynıyımİnsan bi ayda bile çok değişiyor. Sen bir ay önceki haline aynı mısın? Ben farklıyım yani
Bunu ben yapsam ne laflar ederdin.Katılıyorum
Geçen seneki halimi hatırlatma bana, ben hatırlayınca utanıyorum zaten
Demekki hala ergensinben hep aynıyım
Zamanında yaptığında ediyodum, şimdi pek yapmıyosun zaten. Sen de 1 yılda değişmişsin demekkiBunu ben yapsam ne laflar ederdin.
yoo ergenkende ergen gibi hareketler yapmazdımDemekki hala ergensin
Zamanında yaptığında ediyodum, şimdi pek yapmıyosun zaten. Sen de 1 yılda değişmişsin demekki
Sen zaten garip sayılırsın.yoo ergenkende ergen gibi hareketler yapmazdım
hakaret gibi bişey söyledin ama hadi öyle olsunSen zaten garip sayılırsın.
Kötü manada değil. Standart dışısın yani. Herkes gibi olmaktan iyidir.
Tapatalk
Birbirinin kopyası olan insanlardan değilsin işte. Onu diyorum standart dışı diyehakaret gibi bişey söyledin ama hadi öyle olsun
Geçen yılki konulara bakarsan görürsün.İlginç bir şeymiş pek denk gelmedim.
Geçen yılki konulara bakarsan görürsün.
Oo sende benim gibiymişin o zamanyoo ergenkende ergen gibi hareketler yapmazdım
aga vadi konusunda yapsana canlı anlatımŞimdi de canlı anlatım yapmak istiyorum ama o eski Kadir yok artık
Oo sende benim gibiymişin o zamanBende pek birşey yapmazdım Allahtan büyüdük de atlattık ergenliği
Yaparimda çekirdek yemekten yazamiyoaga vadi konusunda yapsana canlı anlatımönceden reyting konularında yapıyodum hem vadi konusunda kimse sana karışamazda kafana göre yaparsın
aga sezon finaline 2 hafta ya var ya yok coştur son haftalarla birlikteYaparimda çekirdek yemekten yazamiyoBeyse çekirdek falan yemeyiz olursa yaparim ama geçen sene ki kadar neddnsd zevk alamiyorum Polat sahalarda değil ondan galiba pek yazamadim bu sene bu nedenden dolayı
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Tamam aga coatururuz İnşallahaga sezon finaline 2 hafta ya var ya yok coştur son haftalarla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?