"Canfeza" | Bölüm 3 | Yeni Bölüm - 12 Mayıs Cumartesi 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

"Canfeza" | Bölüm 3 | Yeni Bölüm - 12 Mayıs Çarşamba 2012

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

Oy: 1 6.7%
  • 5

• 6

Oy: 1 6.7%
  • 7

• 8

Oy: 2 13.3%
  • 9

Oy: 3 20.0%
  • 10

Oy: 8 53.3%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
CANFEZA
Öykü ve Senaryo:
Furkan Doğa

3.
Bölüm

15 Nisan 1972

Canfeza. 5 yilin ardindan Ediz'le evlenmistir.
Oglu Bulut'u 5 yildir görmemistir. Sevmis oldugu adami Semih'i de 5 yildir görmemistir. Canfeza'nin kardesi Mehmet yine özgürlügüne kavusmustur ve parmakliklarin ardindan kurtulmustur.

Bir Nisan aksamidir.. Ediz'in ablasi Fulden esi Bora'yla gelmistir Almanya'dan..

1. SAHNE ' EDIZ VE CANFEZA EV - GÜN

FULDEN: Edizcigim. Canim kardesim. Seni çok özledim.
EDIZ: Ben de seni çok özledim ablam. Sen nasilsin Bora?
BORA: Iyiyim, is güç ugrasiyoruz iste.
EDIZ: Bakin gelin, sizi kiminle tanistiracagim.

Bora, Fulden ve Bora'yi Canfeza'yla tanistirir.

EDIZ: Bakin, bu Canfeza. 5 yil önce evlendigim Canfeza.
FULDEN: Ne? 5 yil once evlendigin Canfeza mi? Ve benim, kardesinin haberi yok bundan?
EDIZ: Sürpriz yapmak istemistim.
FULDEN: 5 yil sir kalan, bir sürpriz olamaz.
EDIZ: Fulden, lütfen. Bu kadar tepki göstermene gerek yok.
BORA: Fulden, hadi salona geçelim.

Fulden ve Bora salona geçer..

EDIZ: Kusura bakma Canfeza. Ablam bazen sinirlerine hakim olamiyor.
CANFEZA: Kusura bakilacak bir sey yok Ediz. Ablanin böyle tepki göstermesi normal. Hadi içeriye geçelim, yalniz birakmayalim onlari.

2. SAHNE ' SEMIH VE NILÜFER ' AGAÇ ' AKSAM

Semih, Canfeza'yla her zaman bulustugu agacin orada durur.. Çok üzgündür.. Yanina, Canfeza'nin eski arkadasi ve Selim'i seven Nilüfer gelir..

NILÜFER: Çok mu özlüyorsun Canfeza'yi Selim?
SELIM: Nilüfer? Senin ne isin var burada?
NILÜFER: Senin yanina geldim Selim.. Canfeza'yi hala seviyorsu degil mi? Resmi olarak bosandiniz ama sen onu kalbinden hala söküp atamadin.
SELIM: Kolay mi Nilüfer? Oglum Bulut annesiz kaldi. Canfeza, baska birini seçerek yoluna devam etti.
NILÜFER: Ama bunun önemli bir sebebi vardi Selim. Canfeza, kardesini kurtarmak için sevmedigi adami, yani Ediz'i seçti. Artik bunu kabullenmek zorundasin Selim. Her gün Canfeza'yi düsünerek hayatina devam edemezsin.
SELIM: Oglum Bulut'a dogru dürüst bakip, ilgilenemiyorum. Sabah 8'de evden çikiyorum ve oglum o saatte yatiyor. Aksam 8'de eve geliyorum oglum yine yatiyorum. Sadece Pazar günleri oglumla vakit geçirebiliyorum.

NILÜFER: Selim, eger sende kabul edersen Bulut'a ben annelik yapmak istiyorum.

Semih, Nilüfer'in teklifine çok sasirmistir.

3. SAHNE ' EDIZ, CANFEZA, FULDEN VE BORA ' EV ' AKSAM

Ediz, Canfeza, Fulden ve Bora sofrada aksam yemegini yemektedirler.

FULDEN: Bir çocugun varmis Canfeza? Hatta adi Bulut'mus. Dogru mu?
CANFEZA: Evet dogrudur.
FULDEN: Nerede oglun?
EDIZ: Bu mevzulara hiç girmesek Fulden? Ne dersin?
FULDEN: Neden Ediz? 5 yildir evli oldugun kadini yakindan tanimak bizim hakkimiz degil mi?
CANFEZA: Oglum babasinin yaninda. Onun'la yasiyor.
FULDEN: Peki bir çocuk annenin yaninda olmasi gerekmiyor mu? Yoksa eski kocan çocugunun yüzünü göstermiyormu sana?
BORA: Fulden lütfen. Çok ayip ediyorsun.
EDIZ: Sinirlari geçmemek gerek Fulden.
CANFEZA: Evet göstermiyor. Ama ben onu en yakin zamanda gidip görecegim. Ama ona sadece uzaktan bakabilirim.

Telefon çalir.. Arayan kisi, Mualla Hanim'in köskünde çalisan hizmetçi Gülbahar Hanim'dir.

CANFEZA: Ben bakarim.
FULDEN: Yok, bir de ben baksaydim.
BORA: Fulden!

GÜLBAHAR: Aloo?
CANFEZA: Gülbahar abla? Nasilsin?
GÜLBAHAR: Canfeza, çok kötü bir sey oldu.
CANFEZA: Ne oldu Gülbahar abla?
GÜLBAHAR: Mualla Hanim..
CANFEZA: Ne olmus Mualla Hanim'a? Söylesene Gülbahar abla!

GÜLBAHAR: Mualla Hanim, kalp krizi geçirdi ve su an hastanede!
CANFEZA: Ne diyorsun?

Dünyaya geldiğiniz gün bir yandan yaşamaya, bir yandan ölmeye başlarsınız...

3.BÖLÜMÜN SONU

Adın Furkan'mış yeni öğrendim :) Yorumuma gelince, kısa ve güzel olmuş çok beğendim tam puan 10 :)

guzeldi.tebrik ederim.bence her kes bunu yapamaz.senin gibi yetenekliler ancak boyle seyleri yaparlar

sadece ablası karşı kız en baştafakir falan ama senin ana konu çok farklı biliyorum:) birde 5 yıl da nasıl öğrenemiyor ablası :)

Yazili ya konuda. :) Almanya'da yasadigi için ve aralarindaki bag koptugu için ama su an tekrardan döndü 'Fulden'.. Hem annesi için hem abisi için.

guzeldi.tebrik ederim.bence her kes bunu yapamaz.senin gibi yetenekliler ancak boyle seyleri yaparlar

Çok çok tesekkür ederim orxan200e. Bu yorumlariniz gerçekten beni çok motive ediyor arkadaslar. :) Hepinize tesekkürler tekrardan. :)

Yazili ya konuda. :) Almanya'da yasadigi için ve aralarindaki bag koptugu için ama su an tekrardan döndü 'Fulden'.. Hem annesi için hem abisi için.

biliyorum ama 5 yıl geçmiş diyor:) sadece garip geldi birinden öğrenebilir falanda zatenküçük bir ayrıntı bu :D bu arada ben haftaya perşembe-cuma ve cumartesi yayınlayabilirmiyim burdapc ye girmeimkanım az da:d

biliyorum ama 5 yıl geçmiş diyor:) sadece garip geldi birinden öğrenebilir falanda zatenküçük bir ayrıntı bu :D bu arada ben haftaya perşembe-cuma ve cumartesi yayınlayabilirmiyim burdapc ye girmeimkanım az da:d

Yayinlayabilirsin elbette :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,481
Son Üye
Sabir