10 üzerinden 18
dur neyse destere dönünce soralm bir bu oğlan mı yoksa çiğdem mi diye baya zorlanır karar verirken
Aleyna Tilkinin neyini seveyim ben.
Bu ne lan. 😱 Ben neden önceden keşfetmedim bunu. Cidden hariğa yakışıklı.
Bu ne lan. 😱 Ben neden önceden keşfetmedim bunu. Cidden hariğa yakışıklı.
Beğenmedim emre 1 veriyorum
Yok beğenmedim. O resimde daha iyi çıkmıştı ama bunlar cık.
Bi Jaye Kayem değil.
Ekli dosyayı görüntüle 57297
Artık o mezura mi ne ile neyini ölçtüyse.
Aleyna Tilkinin neyini seveyim ben.
ayol boşuna heveslenmeyin bu oğlanı @vadikızı teyzem kapar baksanıza oğlan ailesine düşkün içinizde aile terbiyesi almış bir melek teyzem var ; yemek yapar ev işlerinden anlar sizi sollar yani
Çocuk da illa orasını burasini gosterecek. Anladık yani kasların var. Ama sevmedim.ayol boşuna heveslenmeyin bu oğlanı @vadikızı teyzem kapar baksanıza oğlan ailesine düşkün içinizde aile terbiyesi almış bir melek teyzem var ; yemek yapar ev işlerinden anlar sizi sollar yani
Ekli dosyayı görüntüle 57300
ayol boşuna heveslenmeyin bu oğlanı @vadikızı teyzem kapar baksanıza oğlan ailesine düşkün içinizde aile terbiyesi almış bir melek teyzem var ; yemek yapar ev işlerinden anlar sizi sollar yani
Ekli dosyayı görüntüle 57300
sanki seçim şansın var daBak bak nelerde diyooo banaa inansammı ki oğlum beğenmedim diyon senin dediğine bak be
sanki seçim şansın var da
Yakışıklı ya tebrikler god yine iş başındasın. d Ama vücut olmasa bu surattan daha dün görmüşümdür ben. d Bu yüzden sana puanım 7/10. Ama malum soru evet.
tövbe tövbe konuyu yeni görüyorum @Yiğitt @Thequeer dururken bu konuyu neden @xemrexxx açmışki @Harunnn60
@xemrexxx in bizden fazlası var eksiği yok Sessiz durmadan korkacaklar demiyorlar biz ne olduğumuzu açıkça söylüyoruz en azındantövbe tövbe konuyu yeni görüyorum @Yiğitt @Thequeer dururken bu konuyu neden @xemrexxx açmışki @Harunnn60
Yakışıklı ya tebrikler god yine iş başındasın. d Ama vücut olmasa bu surattan daha dün görmüşümdür ben. d Bu yüzden sana puanım 7/10. Ama malum soru evet.
tövbe tövbe konuyu yeni görüyorum @Yiğitt @Thequeer dururken bu konuyu neden @xemrexxx açmışki @Harunnn60
kız sen beni bırak da berkan malum soru derken neyi kastetmiş😱@xemrexxx in bizden fazlası var eksiği yok Sessiz durmadan korkacaklar demiyorlar biz ne olduğumuzu açıkça söylüyoruz en azından
kız sen beni bırak da berkan malum soru derken neyi kastetmiş😱