Caner Cindoruk'tan Mankenlik Sürprizi!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Bugüne kadar Yaprak Dökümü, Hanımın Çiftliği, Firar ve son olarak da Star Tv ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalsın isimli dizide rol alan başarılı oyuncu Caner Cindoruk bu sefer de mankenlik yaparak karşımıza çıkacak.

29 Mart Cumartesi günü Omurilik Felçlileri Derneği yararına mankenlik yapacak olan Caner Cindoruk, Maltepe Park'da gerçekleştirilecek olan ilkbahar-yaz defilesinde Ece Gürsel, Eylem Şenkal ve Serkan Tan gibi isimler de yer alacak.

Bu proje hakkında konuşan Caner Cindoruk ise şu sözleri söyledi :
“İçinde yaşadığım topluma karşı sorumluluklarımın bilincindeyim. Bu defileden elde edilen gelirle maddi imkanı olmayan bir kardeşimiz tekerlekli sandalyeye kavuşacak. Defilenin ‘Senin İçin Yürüyorum’ adlı bir bölümünde manken arkadaşlarımla birlikte yürüyeceğim. İnandığım ve güvendiğim,Sosyal Sorumluluk Projelerinde,seve seve yer alırım”​
ulBUy1o5GCzrThtTv3dViO4E.jpg

Tekerlekli sandalyaye mahkum insanlara yardımcı olmak için sosyal sorumlulukta bunlunduğu için tebrik ederiz kendisini umarım diğer ünlülerede örnek olur.

Bugüne kadar Yaprak Dökümü, Hanımın Çiftliği, Firar ve son olarak da Star Tv ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalsın isimli dizide rol alan başarılı oyuncu Caner Cindoruk bu sefer de mankenlik yaparak karşımıza çıkacak.

29 Mart Cumartesi günü Omurilik Felçlileri Derneği yararına mankenlik yapacak olan Caner Cindoruk, Maltepe Park'da gerçekleştirilecek olan ilkbahar-yaz defilesinde Ece Gürsel, Eylem Şenkal ve Serkan Tan gibi isimler de yer alacak.

Bu proje hakkında konuşan Caner Cindoruk ise şu sözleri söyledi :

ulBUy1o5GCzrThtTv3dViO4E.jpg
caner i hanımın çiftliğinde izleme şansızlığına erdim :)) tam bir kazmadır oyunculuktan hiçbişey anlamaz balta sapı gibi vatandaş :))

ama bu sefer hem felçliler derneği yararına iyi bir iş yapmış hemde mankenlik gibi yapabileceği bir alana yönelmiş umarım hep mankenlik te devam eder oyunculuğa dönüş yapmaz :)

tebrikler :)

caner i hanımın çiftliğinde izleme şansızlığına erdim :)) tam bir kazmadır oyunculuktan hiçbişey anlamaz balta sapı gibi vatandaş :))

ama bu sefer hem felçliler derneği yararına iyi bir iş yapmış hemde mankenlik gibi yapabileceği bir alana yönelmiş umarım hep mankenlik te devam eder oyunculuğa dönüş yapmaz :)
şimdi kazmalaığı o ka sırıtmıyor ama çok sırıtsa özgünün yanında baya eleştirilidi ona gelene ka ne kazmalar var:X

Çok iyiymiş, tebrikler.. Hep ağa rollerinde oynardı Aramızda Kalsın'da çok beğendim kendisini..

Oyunculuğunu sevmiyorum.Ama tebrik ederim güzel proje.Mankenlik tam ona göre.:A