"Canan" ve "Seni Bana Yazmışlar" Ekranlara Veda Ediyorlar !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Atv'de yayınlanan ve yapımcılığını Sinetel'in yaptığı; başrollerinde Yeliz Kuvancı, Ali İl, Cemal Hünal, Dilşad Çelebi'nin oynadığı; aşklarını geri isteyen, sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkeğin öyküsünü konu alan "Seni Bana Yazmışlar" ve Fox Tv'de yayınlanan ve yapımcılığını Koliba Film'in, başrol oyunculuğunu ise Özlem Conker ve Ragıp Savaş'ın yaptığı "Canan" dizisi yayından kaldırılmaya hazırlanılıyor.

DiziFilm.Com

Son düzenleme:
Canan bitiyor
Neden hep böyle güzel diziler bitiyorlar ya? Özlem Conker yine ara verecektir ve özlettirecektir kendini

Bakalim Canan kaçinci bölümüyle final yapacak

Söylemesi bile üzücü

Canan'ın bitirilmesini normal karşılayabiliriz ve Fox TV iyi dayandı diziye. 'Seni Bana Yazmışlar' sanki biraz erken bitiyormuş gibi duruyor ve bence ATV'de iyi reytingler alıyordu ama sonradan düştü tabi. 'Seni Bana Yazmışlar' dizisine Canan dizisine verildiği gibi bir şans verilmesi gerekiyor benim görüşüm böyle.

İkiside bana göre çok saçma bir diziler bitmesine sevindim

Dizifilm pek doğru haber vermiyorlar atıyorlar kafalarından senede bir kez tutuyor

Yeni sezon başlamasıyla kanalların en önemli kozu diziler oldu. Diziler rating savaşında galip
çıkabilmek için büyük mücadele içinde kalıyorlar, başarısız dizilerin yayından kaldırılması kaçınılmaz oluyor. Bu sezon yayından ilk kaldırılacak diziler 'Canan' ve 'Seni Bana Yazmışlar' oldu.

Fox TV'de geçen sezon yayınlanmaya başlayan başrollerinde Özlem Conker ve Ragıp Savaş'ın oynadığı 'Canan' dizisi, kanal yönetiminin beklediği ratingleri alamadığı için yayından kaldırılmasına karar verildi.

Sezona yeni dizilerle giren ATV, ratinglerde beklediği başarıyı yakalayamadı. Kanal D ve Show TV'nin arkasında kalan ATV, bu başarısızlığın ardından radikal kararlar almak zorunda kaldı. Bu kararlardan biri de başarısız dizilerin yayından kaldırılması oldu. 'Seni Bana Yazmışlar' dizisi beklenen ratingleri alamadığı için yayından kaldırılmasına karar verildi.

Canan'ın yayından kaldırılması geçen seneden belliydi. Geç bile kalındı bence.

Seni Bana Yazmışlar iyi başladı kötü bitirdi. Kolay bir gün olan Pazar günü tutunamayınca yayından kaldırılması doğal oldu. Bari son bir kez daha yayınlasınlar. Bu arada Seni Bana Yazmışlar'ın yerine geçen Kalbim Seni Seçti'de o saatte kötü reyting alırsa o da yayından kaldırılabilir. ATV'de şu dizilerde yakında yayından kaldırılır bence.

Reis, Kurşun Bilal, Aşağı Yukarı Yemişlililer, İstanbul'un Altınları ( büyük ihtimalle )

FOX Canan'i baska bir günde denimeliydi çünkü gerçekten kaliteli bir dizi.. Üzüldüm.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Canan mı 😵 Off yaa ne kadar saçma bir karar !!! Fox Tv ' nin bir kere Canan'ı başka günde denediğini görmedim. Bir şans vardır belki dee !!!!

Fox Dizilerini 20,15 ' de başlatsa , Canan'ı da Pazartesi Yer Gök Aşk'ın ardından 23'e koysa daha başarılı olabilir. BİTMEEEEEEEEEEEEEZ BİTEMEZ!

Kesinlikle katiliyorum.. Fox dizilerini çok geç baslatiyor, ve böylece reytingleri az geliyor maalesef.

Kesinlikle katiliyorum.. Fox dizilerini çok geç baslatiyor, ve böylece reytingleri az geliyor maalesef.

Fox'ta hata yok Gamze Özçelik gibi oyuncuyu Arka Sokaklar kaptırdıkları için büyük reyting kaybetti😉 Fox çok geç yayınlatıyor bu reytinglere acımasız davranıyorlar

Fox'ta hata yok Gamze Özçelik gibi oyuncuyu Arka Sokaklar kaptırdıkları için büyük reyting kaybetti😉 Fox çok geç yayınlatıyor bu reytinglere acımasız davranıyorlar

Gamze Özçelik oynarkende düsük reytingler aliyordu Canan ama simdi daha da düstü.

Gamze Özçelik oynarkende düsük reytingler aliyordu Canan ama simdi daha da düstü.

Düşükmüdü [TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD="class: XL65"]CANAN[/TD]
[TD="class: XL65"]FOX[/TD]
[TD="class: XL72"]20:29:49[/TD]
[TD="class: XL73"]1:40:24[/TD]
[TD="class: XL75"]4,39%[/TD]
[TD="class: XL76"]9,77%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Totalde ilk 10'da yer alırdı şimdi 1 reyting zor alıyor