Canan Ne Zaman Final Yapıyor?[FavoriForumum Özel]

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
FavoriForumum Özel !

Yapımcılığını Ata Türkoğlu/Koliba Film'in yaptığı ve başrollerini Özlem Conker,Erdinç Gülener ve Ragıp Savaş'ın paylaştığı Canan dizisi 19 Ekim Çarşamba akşamı final yapıyor.

FavoriForumum.NET Özel. Bu Haber İlk Bizde!





attachment.php









 
Hayırlı olsun. İzleyicilerini memnun edecek iyi bir final yaparlar umarım. Fox'u da diziye gösterdiği sabırdan ötürü kutlamak lazım :) Diğer kanallardan birinde olsaydı finali beklemeden aniden bitirilirdi...
 
Üzüldüm, bittim, kahroldum sözlerini kullanmayacagim. Ben öncellikle birkaç kisiyi tebrik etmek istiyorum: Öncellikle Gamze Özçelik Pektas'i.. Dizinin 2.sezonunda yer almamisti, ama bunda hakli sebepleri vardi.. Ikinci olarak Özlem Çonker'i.. toplamda 11 bölüm bu dizide yer aldi ve gerçekten kendisine bir kez daha hayran kaldim.. Rüçhan Çaliskur, Neriman Ugur, Gözde Türkpençe, Keiko Belir Altay.. Daha sayabilecegim çok isimler var.. Tüm oyunculari tebrik etmek istiyorum!

Proje danismanlari Birsel Çikinci ve Gül Arslan'a da ellerine saglik diyorum ve "Canan" dizisini kaleme alan Hakan Haksun'u, Mert Meriçli'yi, Halid Simsek'i ve Ayse Bengi'ye sonsuz tesekkürler.. Çok basarili bir senaryo yazdilar..

FOX'a, yönetmen Bahadir Ince'ye, Koliba Film'in genel koordinatörü Batur Emin Akyel'e, Ata Türkoglu'na da ayri ayri tesekkürlerimi sunmak istiyorum.

Umarim benimle ayni fikirde olan tüm "Canan" izleyicileri benimle ayni fikirleri paylasiyorlardirlar..


Tesekkürler tüm "CANAN" ekibi !


anr68.jpg