Canan Ne Zaman Başlıyor ? Cevabı Burada

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,059
Reaksiyon puanı
49,717
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönen Gamze Özçelik'in yeni dizisi Canan'ın yayın günü belli oldu.

Koliba Film tarafından Fox'a hazırlanan Canan, 28 Ocak Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

Projenin kendisini oldukça heyecanlandırdığını belirten Gamze Özçelik şunları söyledi: "Bildiğiniz gibi uzun süredir her hangi bir projede yer almıyordum. Ta ki Canan dizisi önüme gelene kadar. Türk edebiyatının ölümsüz eserlerinden biri olan Canan’ın televizyona uyarlandırıldığını duymak beni bir hayli heyecanlandırdı. Dizide duygusal ancak güçlü bir karakteri canlandırıyorum. Bu karakterin de izleyiciler tarafından çok beğenileceğine eminim."

28 Ocak Cuma günü ilk bölümüyle, Fox’ta ekrana gelecek olan dizinin yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor. Peyami Safa’nın aynı adlı eserinden ekrana uyarlanan dizide Gamze Özçelik, küçük yaşta ailesinden uzaklaştırılan ve zengin bir aileye evlatlık olarak verilen Canan karakterini canlandırıyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul’da çekimlerine başlanan dizide Özçelik’e, Erdinç Gülener eşlik ediyor.

Yapımcılığını Koliba’nın üstlendiği dizinin öyküsü ise kısaca şöyle:

Canan, küçük bir kızken doğduğu köyünden ve annesinden koparılarak zengin bir aileye evlatlık verilir. Şanssızlığı burada da yakasını bırakmayacaktır. Genç ve güzel Canan karnında taşıdığı bebeği ile bu kez de ailesi olarak gördüğü evden uzaklaştırılacaktır.

Canan, yıllar sonra güçlü, acımasız ve zengin bir kadın olarak masumiyetini çalanlarla yüzleşmek üzere intikam almak için geri döner. Karanlık sırların, acımasızlığın, kirli oyunların ortasında kalan Canan aslında zorlu bir yolculuğun başındadır.

Canan, ilk bölümüyle 28 Ocak Cuma günü saat 20.15’te FOX ekranlarında.
Bakalım dizi; Hanımın Çiftliği, Adını Feriha Koydum, Geniş Aile, Gönülçelen gibi güçlü rakipler karşısında başarılı olabilecek mi ? Cuma gününün dengelerini nasıl değiştirecek ?