Can Yaman'dan Yeni Dizisi 'Can Borcu'na Dair İlk Açıklama!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
73,020
Reaksiyon puanı
58,169
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Can Yaman, yeni dizisi hakkında ilk defa Cengiz Semercioğlu'na konuştu.

1bf6bd1d-41eb-4a2a-b48c-d6d7ddf85074.jpg


Yapımcılığını Gold Film - Faruk Turgut'un üstleneceği, başrolünde Can Yaman'ın yer alacağı ve geçtiğimiz ay MIPCOM fuarında tanıtılan dizinin adı 'Can Borcu' olarak açıklanmıştı. Diziye dair ilk resmi açıklama ise, dizinin başrolün Can Yaman'dan geldi.

Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda şu açıklamalarda bulundu:

"Faruk (Turgut) ile yapacağımız yeni dizimizin adı 'Can Borcu' ve Beyrut'ta geçecek. Orada Holding sahibi bir işadamını oynayacağım. Canlandırdığım karakter, düğüne 2 gün kala Beyrut’tan bir telefon alacak. Yıllar önce hayatını kurtaran eski şoförü ondan kızını kurtarması için yardım isteyecek. O da can borcunu ödemek için Beyrut’a gidecek. Dizinin adı da “Can Borcu” zaten. Çokça aksiyon sahnelerimiz olacak."

'Can Borcu' 2020 Mart'ta!
 
  • Beğendim
Reactions: Angelica
İsim güzel ama umarım tutmaz da Can Yaman unutulur gider. :A

Röportajı okudum da yine kendini övmekten başka bir şey yapmamış. :F Javier Bardem onunla tanışmak istemiş de, Kıvanç’ın dizileri Avrupa’ya satılmıyormuş da, İtalya’ya Türk dizilerinin satılmasında etkisi çok büyükmüş de falan filan. :F
 
  • Beğendim
Reactions: cookies
Aynı yapımın sadece Romantik - Komedi türünde oynayan, başka bir türde oynamayan biri için aksiyon nasıl olacak, merak ediyorum.

MIPCOM'da şöyle tanıtılmış dizi:


Genç bir işadamı olan Görkem, sevgilisi Belen'le evlenmek üzereyken gelen bir telefonla Beyrut’a gider. Yıllar önce hayatını kurtaran Behram, kızı Neslişah’ı Beyrut’lu zalim kocasının elinden kurtarmasını istemiştir. Görkem'de Can Borcu'nu ödemek üzere Beyrut’a gitmiştir. Behram'ın kızını, psikopat kocasından kaçırır ama Neslişah hakkında bilmediği bir gerçek vardır.Bu gerçekle ülkeden nasıl çıkacaklarının yolunu arayan Görkem ve Neslişah büyük bir karar almaları lazımdır Ülkeden çıkmanın tek yolunu mecburen gerçekleştiren Görkem, İstanbul'a nişanlısı Belen’in yanına döndüğünde,Belen’i hiç hoşuna gitmeyecek bir sürpriz beklemektedir. Neslişah'ı 2. eş olarak alan Cabir ise hem Neslişah ve Görkem'in hem de intikamın peşindedir.
 
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Tanıtımı görmek şart, umarım düzeltir kendini bir an önce! :)
 
Can Yaman'ın işlerini izlemem bu saatten sonra, halbuki kendisini de severdim. Açıklamaları bile yoruyor, üzüyor artık insanları...
 
Son olaylar büyük bir antilik oluşturmuş Can Yamana karşı. (Ben dahil)
O yüzden bunu aşması imkansız ve dizilerinin şu andan sonra tutmasına da ihtimal vermiyorum.
 

Forum İstatistikleri

Konular
171,505
Mesajlar
3,712,742
Üyeler
8,454
Son Üye
Bblsc