Can Yaman'dan Samimi 'Demet Özdemir' Açıklamaları!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,479
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Can Yaman'dan 'Erkenci Kuş' dizisinde beraber rol aldığı 'Demet Özdeir' ile ilgili samimi açıklamalar!

EC4YW14WkAAbj3F.jpg:large

'İnadına Aşk', 'Hangimiz Sevmedik', 'Dolunay' ve son olarak 'Erkenci Kuş' dizisinde canlandırdığı Can Divit karakteri ile ününe ün katan yakışıklı oyuncu Can Yaman, Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu'na konuştu.

Semercioğlu'na samimi yanıtlar veren oyuncu, 'Erkenci Kuş' dizisinde beraber rol aldığı 'Demet Özdemir' ile bir dönem gerçekten aşk yaşadıklarını da söyledi. Can Yaman'ın partneri Demet Özdemir ile ilgili o sözleri:

“En uyumlu çiftlerden biriyiz" dedim. Demet’le inanılmaz doğaçlama yapıyorduk. Bu anlamda en iyisi olabiliriz. Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela “Hangimiz Sevmedik dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye “Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu” diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk. ” ifadelerini kullandı.

Yazının tamaını bu linke tıklayarak okuyabilirsiniz.

Murat Övüç'ün bahsettiği "yanık görümce"lerden biri olmuş, bunu kör topal evlendirelim :FLibodolu partner nedir ya? Allah akıl fikir versin...

Bu adamın bu kız hakkında yaptığı açıklamalarda yetti artık.