Can Yaman 'İtalyan' Dizisinde Başrol Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
5e608a5ec03c0e25a4e5eecb.jpg

Can Yaman 'İtalyan' dizisinde başrol oldu!

'İnadına Aşk', 'Hangimiz Sevmedik', 'Dolunay', 'Erkenci Kuş' ve 'Bay Yanlış' gibi yaz aylarına damgasını vuran yapımlarda yer alan genç oyuncu Can Yaman, Luxvide'nin yapımcılığını üstleneceği 'Sandokan' adlı yabancı dizinin başrolü oldu.

Çekimleri Ekim ayında başlayacak olan dizi öncesi Can Yaman hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Aman aman çok iyi olmuş. İnşallah geri bizim ekranlarımıza dönmez de en azından birinden kurtulmuş oluruz. :A

Ben de öyle sandım ve üzülmüştüm. :A
Genelde forumdaki haber başlıklarında dizinin adı tırnak işaretinin içinde yazılır ya ondan oldu. :A Konuda ‘İtalyan’ diye görünce “öyle bir dizi mi vardı?” diye düşündüm. :F

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Genelde forumdaki haber başlıklarında dizinin adı tırnak işaretinin içinde yazılır ya ondan oldu. :A Konuda ‘İtalyan’ diye görünce “öyle bir dizi mi vardı?” diye düşündüm. :F
Benim gözler yanlış görmeye alışık ondan 'İtalyan' Dizisine olarak okudum hatta dedim daha dizinin hiçbir detayı duyrulmadan Can Yaman duyrulmuş. :F

Can Yaman yeni dizisi için anlaşma yaptı. Sandokan isimli dizi İtalya'da gösterime girecek. Açıklamaları ile kendisini baya bi gündem yapmıştı. Demek ki boşa değilmiş :)