Can Borcu Sezon Finali Yapıyor ! | ATV

ozmoturk

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,787
Puanı
460
GfAF5CKWgAAlDr4.jpg

ATV'nin NTC Medya imzalı, Cumartesi akşamları yayınlanan dizisi " Can Borcu " 2. sezon onayını aldı.

21 Aralık 2024 Cumartesi ekran yolculuğuna başlayan; Bülent İnal, Ebru Özkan, Mine Tugay ve Cüneyt Mete'nin başrolünde yer aldığı, Semih Bağcı'nın yönettiği, hikayesi Onur Uğraş'a ait olan, senaryosunu Yekta Torun ve Hilal Yıldız'ın yazdığı dizi bir değişiklik olmazsa 31 Mayıs Cumartesi akşamı 22. bölümüyle ilk sezonunu noktalayacak.

Can Borcu, yeni bölümleriyle her Cumartesi 20.00'de ATV'de.

Kaynak : iscihaber.net

Son düzenleme:
Bu haftaki reytingler öncesi onay beklemiyordum. Bence reytingleri yeni sezon için soru işareti ama atv şu anda kötü bir dönemden geçtiği için verdi büyük ihtimalle.

Saçma bir karar olmus. Proje güzel severek izliyorum ama yeni sezona bu diziyi sürüklemek yanlis bir karar bence. Tas Kagit Makas, Çöp Adam, Kirli Sepeti kaderi yasicak gibi...

Bu haftaki reytingler öncesi onay beklemiyordum. Bence reytingleri yeni sezon için soru işareti ama atv şu anda kötü bir dönemden geçtiği için verdi büyük ihtimalle.
Aynen öyle. ATV iyi bir dönem geçirseydi bu sezon, asla bu diziye yeni sezon onayı vermezdi, net.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Can Borcu'na şok olmadım bu hafta 4+ alabilir. Ki gelirse hak etmiş olacak ATV'nin yaşadığı döneme bakarsak.

Bakalım Bir Gece Masalı ne olacak ?

Dizi can çekişiyor, yanlış karar...
ilk bolumler iyi baslayip devam etmisti, sonraki bolumler kafa karisikligi tarzindaydi ozelliikle ciftler yaziliminda .

bu da kimi izleyicinin sogumasina yol acti. haliyle birakanlar oldu, buna bende dahilim . ebru ozkan ve bulent inal icin baslamistim.
karsilik sahneleri ^dedigim bolumlerde keyifle izlettirdi.

basa donersek - sezon finali haberine sahsen sasirdim.

saygilar.

• Beğendim
Reactions: offensive
Reytingleri ortalama ama maliyeti düşük olduğu için ikinci sezon onayını kaptı.

• Beğendim
Reactions: Dante
Ebru Özkan için sevindim. Mine T. yıllar sonra sezon finali yapan bir dizide yer alıyor kıymetini bilsin. :A

• Beğendim
Reactions: Dante