ben bu bolumu ilk giris sahnesi doga nin etkileyici konusmasina arti puan vererek basladim . iyi dusunulmus bir konusma metni idi .
sonraki sahnelerde -
yangina gectik,, yangin'i ve kimin yaptigini handan , emel'in ogluna herseyi aciklarken sicagi sicagina bu yangiin durumunu da belirtmesi ,giris gelisim baglaminda yazilimini iyi buldugum sekanslar silsilesi idi .
ki, buradan sonra ,kanimca bolum bitene dek -bolumun yildizi- ferit oldu .
- bilmem katilir misiniz. . .
ferit'in once cafe de sinir krizi gecirmesi ,sonrasinda emel'i hesap sormak icin tepeye alip gitmesi ,
ardindan bar da tanimadigi cocuga fiziksel mudehalesi ,
sakince bunlarin uzerine birde handan'lara gidip beni de kabul eder misiniz eve demesi, poker face vibe da yemege oturmasi, renk vermemesi ,,,
sonrasinda yasemin icin , cinar'la olan bir kac kiskanclik sekanslari ...
bu arada ,ustte belirttigim fiziksel siddet tasvip etmedigim durumdur. genelde sevmem siddet sahnelerini .
ayrica , bu hikaye de handan'ciyim. emel anne dolayli ferit bastan kaybeden .
cinar'in kardes doga'ya hediyesi, doga nin metaforlu betimlemeli cinar ismi ile bulut ismini acilimsal anlatimi dolayli abisine dokunakli manali resital yapmasi.
mekandaki elektrigi ~ cinar'in yeme yapmadaki maharetli elleri 
adeta bizde evde izlerken agzimiz sulandi yahu ~yaptigi sunum tabaklar leziz gorunuyordu,,, yasemin'in yemek tadim reaksiyonlari da bir o kadar guzeldi .
salt bu yemek sahnelerinde ikisinin verdigi enerji uyum vibe bile
evde bizi adeta cinar-yaseminci yapti diyebilirim . 
✅
bolumun sonu da cinar yine saglam rol caldi . sirkete bir bir geldi pir geldi .
ferit -yeni bolum fragmanda- anlasilan cinar'a sert bir reaksiyon gosteriyor.
^yasemin koridordan gelirken -galiba- ferit'in > cinar'a yumruguna ve dediklerine yetisemedi .
bu arada bolumde yer alan lise sahnelerine yorum getirmedim.bolum yorumum daha da uzamasin diye. ancak ,sunu eklemek gerekir ;
handan'in kucuk kizi nin bu bolumdeki araba cizme vb yazilim sahnelerine gerek var miy di . bence ,senaryo olarak , lise bolumu tarafina bu denli atraksiyon ve aksiyon egreti duruyor .
son olarak, ^doga'yi oynayan oyuncu kaldigi yerden devam ediyor.
kendisini , ^guzel gunler dizisinde performansiyla takdir etmistim. [USER=89599]@TenTen[/USER]
bence yolu acik yetenekli bir oyuncu .
tum bunlar goreceli elbette .