Konuya cevap cer

ben bu bolumu ilk giris sahnesi doga nin etkileyici konusmasina arti puan vererek basladim . iyi dusunulmus bir  konusma metni idi .

sonraki sahnelerde -

yangina gectik,, yangin'i ve kimin yaptigini handan , emel'in ogluna herseyi aciklarken sicagi sicagina bu yangiin durumunu da belirtmesi ,giris gelisim baglaminda yazilimini iyi buldugum sekanslar silsilesi idi . 

ki, buradan sonra ,kanimca bolum bitene dek -bolumun yildizi- ferit oldu .

- bilmem katilir misiniz. .  .

ferit'in once cafe de sinir krizi gecirmesi ,sonrasinda  emel'i hesap sormak icin tepeye  alip gitmesi ,  

ardindan  bar da  tanimadigi cocuga fiziksel mudehalesi ,

sakince bunlarin uzerine birde handan'lara gidip beni de kabul eder misiniz eve demesi, poker face vibe da yemege oturmasi, renk vermemesi ,,,

sonrasinda  yasemin icin , cinar'la olan bir kac kiskanclik sekanslari ...

bu arada ,ustte belirttigim fiziksel siddet tasvip etmedigim durumdur. genelde sevmem siddet sahnelerini .

ayrica , bu hikaye de handan'ciyim. emel anne dolayli ferit bastan kaybeden .

cinar'in kardes doga'ya hediyesi, doga nin metaforlu betimlemeli cinar ismi ile bulut ismini acilimsal anlatimi dolayli abisine dokunakli manali resital yapmasi.

mekandaki elektrigi  ~ cinar'in yeme yapmadaki maharetli elleri   :X

adeta bizde evde izlerken agzimiz sulandi yahu ~yaptigi sunum  tabaklar leziz gorunuyordu,,, yasemin'in yemek tadim reaksiyonlari da bir o kadar guzeldi .

salt bu yemek sahnelerinde ikisinin verdigi  enerji uyum vibe bile  

evde bizi  adeta cinar-yaseminci yapti  diyebilirim .  :bhr::X

bolumun sonu da cinar yine saglam rol caldi . sirkete bir bir geldi pir geldi .

ferit   -yeni bolum fragmanda- anlasilan cinar'a sert bir reaksiyon gosteriyor.

^yasemin  koridordan gelirken -galiba- ferit'in > cinar'a yumruguna ve dediklerine yetisemedi .

bu arada bolumde yer alan lise sahnelerine yorum getirmedim.bolum yorumum daha da uzamasin diye.  ancak ,sunu eklemek gerekir ;

handan'in kucuk kizi nin bu bolumdeki  araba cizme vb yazilim sahnelerine gerek var miy di .  bence ,senaryo olarak , lise bolumu tarafina bu denli atraksiyon ve aksiyon  egreti duruyor .

son olarak, ^doga'yi oynayan oyuncu kaldigi yerden devam ediyor.

kendisini , ^guzel gunler dizisinde performansiyla takdir etmistim.  [USER=89599]@TenTen[/USER]

bence yolu acik yetenekli  bir oyuncu .

tum bunlar goreceli elbette .