Can Ateş'den Sürpriz Çıkış

İlimunati yok hacı ne çok asparagaslara inanıyorsun)))

Bakiyom beren düşük reyting alinca reyting de şaibe var. Ama bunu sabah gazetesi söyleyince uydurma))) berenin de kivancindan eski popülaritesi yok. Beren gündemede kalmak için cektirmedigi resim kalmadı)))

sosyal medya kullanmaktaki amaç o gününü anlatmak
şarkıları liste başı olşan irem derici ve demet akalın da her gün paylaşım yapıyor demek onlar da başarısız
ayrıca şike-şaibe ayrı bir şey benim kastettiğim hiç hesapta olmayan 20.000 altı yerler bir anda sistemin yarısını ele geçirdi ama denek sayısı artmadı yeterli miktarda burada bir şike göremiyorum
sistemin bozukluğu

bu arada bu işler reytinge bakmaz kıvanç kuzeyle 4-5 reyting alırken de en çok haber olan erkek oyuncuydu şimdi de öyle beren fgsn ile 15 reyting laırken de en çok haber olanı intikamla 4 alırken de sen gazete okuyan kesme hitap ediyorsan haber olursun
) başka türlü kimse babasının hayrına haber yapmaz

En azında o gec de olsa evledi)))
şimdi de ahlak bekçisi mi oldun
gerçi siyasi konularını düşününce normal kahkaha atmayı edepsizlik sayanlarla aynı görüştensin bu konuda daha fazla siyaset yapma istersen magazin bölümüneyiz

Gazete okuyan kesim kulturluyse magazin okumaz Zaten))) reytingler konusunda sen sistemi bozarakta şaibe yaparsın. Zaten elle reyting ayarlama sbt dışında yapan yok)) agb de deneklerin yarısının aleti çalışmıyor çalışanlar da hep etiler de evet şaibe yok)))

magazin gereksiz bir şey değil panpa
hayatı yönlendiren bir şey
))))

şaibe amaçlı bir şey yapıldığını sanmıyorum hüloğğğ kanallar izlense ne şike ne şaibe derdin

magazin gereksiz bir şey değil panpa
hayatı yönlendiren bir şey
))))

şaibe amaçlı bir şey yapıldığını sanmıyorum hüloğğğ kanallar izlense ne şike ne şaibe derdin
Magazinin gerçek manası evet hayatin gerçeği .avrupadaki magazin öyle. Ama bizimkilerin yaptığına magazin denmiyor paparazi deniyor. Milletin özel hayatini dididik didik ediyorlar ve çoğu uydurma . dedikolara inaniyorsan sana kolay gelsin))))

gidip uyduruk gazeteleri,siteleri okursan öyle
)) neyse seni tutmayalım kim evlenmiş kim evlenmemiş onları incele bb

babası olarak görme ilgilenme hakkı var ama okadarla kısıtlı kalmak zorunda bence sonucta ayrılmıslar biten bitmiş yanı beraber yaşamak yanlıs bir tercih olur ben kabul etmezdim🙂