Canım Benim 27 Şubat'ta Başlıyor!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,820
Puanı
1,060
Canım Benim 27 Şubat Pazartesi 16:45'te Başlıyor!
Bu dizi hafta içi her gün yeni bölümleriyle olacak. AZ ÖNCE FOX'TA GÖSTERDİ.
SİZCEBAŞARILI OLUUR MU?

çok büyük bir hayal kirikligi olacak denizz yildizi unutma beni bitanesini harcarlarsa fox batar

Günlük olmasi daha iyi olmus bence. Haftalik olsaydi hayal kirikligi olabilirdi fakat bunu da söylemek istiyorum; FOX'tan artik daha iddiali diziler bekliyoruz.. Babam Için, Canim Benim, Araf Zamani gibi diziler çok tanidik.

Bence olacak o saat diliminde esra erol ve beni affet dışında yeni yapım yok star ve kanal d tekrarlarla dolu sit-com oluşu bence farklılık yaratacak zaten günlük diziler ilk haftasında reyting alamıyor 2.haftasında yükselişe geçecektir. Yükseliş derken ilk 15'i kastediyorum

Fox o saatte Yalancı Romantik'in tekrarını veriyordu... Total de ilk 30'a filan giriyordu. Bu dizide aynı şekilde olur. İlk 20'ye girerse Fox için çok iyi bir başarı olmuş olur...

Fox o saatte Yalancı Romantik'in tekrarını veriyordu... Total de ilk 30'a filan giriyordu. Bu dizide aynı şekilde olur. İlk 20'ye girerse Fox için çok iyi bir başarı olmuş olur...

günlük dizilerle reyting aliyor fox yoksa okadar abartılcak bir kanal deil günlük dizileri çıkardigin zaman yer gök aşk totalde 10 zor görüo ab 11 zor görüo fox düsük bir kanal hala gözümde böyle dizilerle olmaz bu is günlük dizi doldu foxta yakında sıkılır total ab ilk 30 a giremezler

Büyük transferler yapıp sadece o gün birinci olan kanallardan değil en azından (star ve tnt) 5.yılına kadar kendi yapımlarıyla ilk 5'te kalmayı başardı. Üstelik düşük bütçeli yapımlarla bu başarı.

Günlük komedi dizisi ilginç olacak. Dizinin başarılı olması zor ama FOX'da başarılı olabilir