Canım Babam Başlıyor!

The Killing

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8
Puanı
160
Show TV'nin yeni sit-com dizisi 'Canım Babam', Perşembe günü seyircisiyle buluşuyor.
Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda; Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Altan Gördüm, Neslihan Atagül, Hakan Buyuktopçu, Merve Ateş, Suna keskin, Ayşegül Uygurer, Serhan Ernak gibi isimler yer alıyor.

Dizinin başrol oyuncusu Mehmet Aslantuğ için bu proje bir ilk olma özelliğine de sahip. Ünlü oyuncu ilk kez bir sit-com dizide oynayacak.
SEVGİ DOLU BİR BABA
Dizide eşi vefat etmiş, üç çocuğuyla beraber yaşayan özel bir hastanenin ortağı ve aynı zamanda da iyilik sever bir doktor 'Kerem Altay'ı canlandıran Mehmet Aslantuğ, canlandırdığı karakterde sevgi dolu, özverili ve biraz da otoriter.

Aslantuğ, dizide çocuklarına hep söz hakkı verse de son sözü daima kendisi söyleyen, kuralcı, düzen ve plan takıntılı, hiperaktif bir adam. Zor memnun olan, gürültücü, sürekli söylenmek için kendince geçerli sebepleri olan bir adamı canlandıran Mehmet Aslantuğ, rol gereği ciddi olsa da söylenmelerinin biçimi ve hali tavrı izleyiciyi kahkahaya boğacak.
SEVİMLİ VE MUZİP KOMŞU KIZI 'CANSU'
Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı 'Kerem' rolünde ona Özge Özberk de sevimli ve muzip komşu kızı 'Cansu Tek' karakteriyle eşlik ediyor. Komşu kızı Cansu, hem can, hem su.. İçten, deli dolu, patavatsız, neşeli, sakar, zeki, eğlenceli 29 yaşında bir genç kadın.

Bahçe duvarı köşkle bitişik olan tek katlı mütevazı evde, annesi ve teyzesiyle birlikte yaşıyor. Derken bir gün yıllardır işyeri olarak kullanılan bitişik köşke Altay ailesinin taşınmasıyla işler değişiyor.
ASİSTAN DOKTOR'U CANLANDIRIYOR
Dizide rol alan Yeşim Ceren Bozoğlu ise Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı 'Doktor Kerem'in hastanesinde görev yapan 'Asistan Doktor'u canlandıracak. 'Doktor Kerem'i etkilemeye çalışacak olan Bozoğlu, bir yandan da çocuklarla anlaşmak zorunda.

Med Yapım imzalı Canım Babam, Perşembe günleri saat 20.00'da Show TV ekranlarında olacak.

Evet arkadaşlar, Canım Babam başlıyor. Dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence ''Babam Sağolsun''un biraz daha genç ve varlıklı ailesini anlatan bir hikâye. :)

Ben Kurtlar Vadisi Pusu'yu seyredicem ama reklamlarda bakarım belki.

Arkadaşlar kimler bakıyor? Beğendiniz mi diziyi güzel mi?

Bende bakmıyorum, şöyle bir 5 dakika baktım ama sıktı beni. Üsküdar' a Giderken' den sonra başlayan diziler ilgimi çekmiyor. (Canım Babam, Karakol, Babam Sağolsun vb.) Mehmet Aslantuğ' u sitcom' a yakıştırmıyorum, tıpkı Kadir İnanır' ın komedi-dram dizisine yakışmadığı gibi.

Ben biraz izledim. Çok kötü değil, izlenilebilir zaman zaman ama çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Bu arada Dadı'nın çakması gibi olduğunu da belirtmek gerek :)

Ben biraz izledim. Çok kötü değil, izlenilebilir zaman zaman ama çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Bu arada Dadı'nın çakması gibi olduğunu da belirtmek gerek :)

Ben tanıtımlarda yazmıştım bunu, karakterleri oturtunca hepsi uyuyor. Çocuk sayısı bile aynı sanırım. Evin karizmatik babası, ondan hoşlanan 2 kadın, refah seviyesi yüksek bir aile, annesi olmayan çocuklar. :)

Evet, benzerlik iyice belirginleşmeye başladı. Can sıkıcı bir hal aldı. Babam Sağolsun ne ise Canım Babam da o. İkisinin de tadı çok düşük.

Mehmet Aslantuğ oldukça başarılı oynuyor bence. Hakkını vermek lazım. İlk kez böyle bir rolde oynamasına rağmen hiç sırıtmıyor.

Yine de ben izleyeceğimi ve izleneceğini düşünmüyorum bu dizinin...

Twitter yansımaları;

"Showtv deki Canim babam dizisi cok yapmacik, mehmet aslantug perfonmansi iyide cocuklar olmamis"

"Yeni baslayan canim babam dizisi eski Dadi dizisine cok benziyo"

"Şu canım babam dizisi dadının aynısı mı bana mı oyle gelıyo"

"Mehmet Aslantuğ'a yazık olacak diğer bölümlerde böyle olursa çok fena ...olmamış canım babam"

"
Show'da yeni başlayan Canım Babam dizisi o kadar komik değil ki ağlıyorum şu an."

Sırayla 5 yorumu aldım. Dizi bence şu ana kadar izlendi ama artık devlerin yarışı başlıyor. Fatmagül ve Kurtlar çekişmesi var, 21.00' den sonra çok fazla izleneceğini sanmıyorum.

Dizi bitti fazla bakmadım ama baktığım kadarıyla fazla komik değildi.

Böyle bir dizinin olmayacağını Med Yapım nasıl akıl etmez? Gerçekten vasatın dahi altında kalan bir dizi...

Forum İstatistikleri

Konular
176,548
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy