'Camdaki Kız' Uyarlamasının Yönetmeni Belli Oldu!

Ama bu hikayede adamda doktora geliyor bak tam olarak yazayım sana :D

Ne anlatıyor? Bu bir roman. Hayri isminde eğitimsiz ama yakışıklı, ağzı iyi laf yapan, kadınların nabzına göre şerbet vermeyi iyi bilen bir adam sevgilisini getiriyor doktor hanıma. Kız belli ki eğitimli bir ailenin, zengin bir çevrenin çocuğu. Hayri’yle, ikisi de evliyken tanışmışlar ve ona çok aşık olup kocasından boşanmış. Hayri çocuklarımın anasıdır diyerek karısını boşamamış. Nalan, yedi yıldır babasından kalan emekli maaşıyla, evinden çıkmadan (Hayri çok kıskanç olduğu için) yaşıyormuş. Nalan’a kalsa sonsuza dek böyle yaşarmış ama adam başka bir sevgili bulup ondan ayrılmak isteyince çıldırmış. İntihara kalkışmış. O yüzden psikiyatriste getirmiş adam kızı.

Konu doktorun ilgisini çekiyor, kıza pek üzülüyor ve terapiye başlıyorlar. Bir süre sonra Hayri de terapiye geliyor ve ikisinin geçmişinde, ruhlarının derinliklerinde uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Erkek yarı aç yarı tok, dayakla büyürken kız prensesler gibi bir hayat sürüyor ama ikisi de yalnız. Özellikle kızın hikayesini epey merakla okudum. Şimdi ne olacak diye. Sonuçta ortaya çıkan şeyler epey sarsıcı. Gerçek hikaye denmiş , herhalde öyledir.
Doğduğun Ev Kaderindir'in ilk tanıtımında Mehdi'de hikayesini birine anlatıyordu, o da gidecek doktora bence. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Kitabı okuyan biri olarak söylüyorum Nalan ve Zeynep’in hikayesi farklı. Zaten Zeynep’in hikayesine sadece bir bölümde yer veriliyor. Yani 30-40 sayfalık kısa bir hikaye. Ama Nalan’ın hikayesi tüm kitaba yayılmış durumda. :A @Angelica @Emre Ozansoy

• Beğendim
Reactions: Angelica
Kitabı okuyan biri olarak söylüyorum Nalan ve Zeynep’in hikayesi farklı. Zaten Zeynep’in hikayesine sadece bir bölümde yer veriliyor. Yani 30-40 sayfalık kısa bir hikaye. Ama Nalan’ın hikayesi tüm kitaba yayılmış durumda. :A @Angelica @Emre Ozansoy
O zaman hiç bir bağlantı yok aralarında hikayelerin? Madalyonun İçi veya diğer kitapları gibi farklı farklı hikayeler.

Evet @Emre Ozansoy onu anlatıyordum bende kitapta iki farklı konu varmış biri zeynebin biri nalan ın hikayesi :D
------

O zaman hiç bir bağlantı yok aralarında hikayelerin? Madalyonun İçi veya diğer kitapları gibi farklı farklı hikayeler.

Ben sana dedim ya iki hikaye varmış diye :D
------

@Özgür ah birde ben okuyabilsem yaaa :(