'Camdaki Kız' Dizisinden İlk Kareler! Hande Ataizi'den İlk Yorum! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20210308_094242.jpg

'Camdaki Kız' dizisinin çekimlerinden ilk kare yayınlandı!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu'nun kaleme aldığı ve başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin çekimleri devam ediyor.

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Hande Ataizi yeni dizisi ile ilgili “Çekimlere başladık, ekip de çok iyi. Bütüne bakınca her şey yerine oturmuş vaziyette. Kanal D bana uğurlu gelir, hep iyi işlerim orada olmuştur. Bu da uğurlu gelsin. Gerçek ve bizden hikayeler” ifadelerini kullandı.

20210308_094244.jpg

20210308_094237.jpg

20210308_094246.jpg

20210308_094936.jpg

20210308_103628.jpg

'Camdaki Kız' yakında Kanal D'de!

Burcu'yu sarışın görmeye alışmıştık :A
Erkek başrol oyuncusuna ısınamadım daha.

Hande Ataizi iyi görünüyor.

Oyuncuların kendi projelerini övmesini anlarım ama kanalı da övmek gerekli mi yani. :A Kanal D'de olmasa başka kanalı övmesi gerekecekti komik duruyor. Gerçi bunu bir tek Hande Ataizi değil herkes yapıyor o yüzden genel konuşuyorum. :A

Burcu yine çok tatlı ve koyu saç da yakışmış. :bhr: Can da ya hayal çıkıyor ya karısını aldatan şerefsiz çıkıyor güzel kızımın yüzü gülmeyecek mi bir türlü. :(

• Olmamış
Reactions: Yiğitt
Hande Ataizi Kanal D'de yayınlanan Hayat Mucizelere Gebe dizisini ne çabuk unutmuş. :A Tüm iyi işleri Kanal D'deymiş. :F

Cem davranla güzel programları olmuştu :A
------

Burcu harikaa görünüyor bayıldım bayıldım valla diğer oyuncularda iyide Selma Ergeç in saç rengini pek sevmedim ya ama alışırım onada :D
Dizi anlamında dedim yoksa sunuculukta daha iyi zaten. :A
Yaşım yetmiyor ama Melekler Adası da tutan ve uzun süren bir işti sanırım. :A Camdaki Kız'la o başarıyı tekrar yakalayacak. :Z
O dizi Kanal D'de değildi ondan saymadım. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and Angelica
Şimdi bu dizi tutarsa @Aserat hep eleştirdiği Kadın dizinin yönetmeni Nadim Güç'ü ve ne zaman görsem kusurunu aradığı Masumlar Apartmanı'nın görüntü yönetmeni Tolga Çetin'i mi övecek... Güzel, sevdim bu fikri. :A Yayınlanacağı günün kaosuna şimdiden hazırlık yapalım. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso