Camdaki Kız’a Yeni Oyuncular! | Kanal D

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,126
Puanı
1,059

Kanal D'nin yeni dizisi 'Camdaki Kız'a 3 isim daha dahil oldu!

OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturacağı, kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Devrim Yakut, Selma Ergeç, Tamer Levent, Nur Sürer ve Enis Arıkan’ın yer aldığı diziye Feri Güler, Tuğrul Tülek ve Hamza Yazıcı dahil oldu.

Kaynak: Birsen Altuntaş

ÇGH'den isim almak demek ha şaşırdım
Tanıtım birkaç güne gelir

Reactions: ömer karataş
Vay Hamza için sevindim, ÇGH'de güzel performans sergiliyordu haketti böyle birşeyi umarım burda da kendini gösterir.

Reactions: ömer karataş
Aaaaa Hamza yazıcı kesin izlerim bunu ben

Tuğrul Tülek iyi isim. O değil de Birsen Altuntaş dizinin perşembe yayınlanması planlanıyor demiş o zaman Şarkılar Bizi Söyler fazla uzun ömürlü olmayacak.

Bu arada Hande Ataizi de Feyyaz'ın karakterinin sevgilisini oynayacakmış pes. 😱

Ben haberi açarken Perşembe yazısını görmemişim sadece oyunculara odaklanmışım. 😱 Bilseydim eklerdim.
Fırsatını bulan açıyor.

Reactions: Aserat
Gelenler iyi isimler. Hamza için özellikle sevindim, kendisini çok az izledim ama bu diziyle adını daha fazla duyurabilir.

Anaa ÇGH'mizin oyuncuları yavaştan yapımlara girmeye başladı he. Şu sıralar Evliya ve Ömer Faruk'ta bir film çekimlerinde. Valla çok mutlu oldum.

Hamza Yazıcı adına sevindim diğer oyuncular da çok iyi kadro güzel oluyor heyecanla bekliyorum