Utku Ateş orada yan roldü burada ön planda, para meselesi.Utku Ateş, rekor kıran Gönül Dağı'nı bıraktıysa iyi dizidir.Hatice Aslan'da son dönemde her projede yer alan bir oyuncu.
Utku Ateş orada yan roldü burada ön planda, para meselesi.Utku Ateş, rekor kıran Gönül Dağı'nı bıraktıysa iyi dizidir.Hatice Aslan'da son dönemde her projede yer alan bir oyuncu.
Orada devam etse belki dizi bitene kadar kalırdı ve daha da tanınırdı, ama bu dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği bile belli değil.Utku Ateş orada yan roldü burada ön planda, para meselesi.
Ama yazın en çok konuşulan dizierinden biri olacağı belli, Mart'a kadar gideri var bunun.Orada devam etse belki dizi bitene kadar kalırdı ve daha da tanınırdı, ama bu dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği bile belli değil.
Star TV'de olsa 'evet' derdim ama Show TV bu, güven olmaz.Ama yazın en çok konuşulan dizierinden biri olacağı belli, Mart'a kadar gideri var bunun.Her şekilde daha karlı.
Bunların eli boş, şimdilik daha mantıklı gözüküyor ki Alev Alev'i de 2 reytingle 28 bölüm devam ettirdi.Star TV'de olsa 'evet' derdim ama Show TV bu, güven olmaz.
Benim de öyle ya hiç yakıştıramadım☺Göz var izan var, gözlerim kanadı.
Kesin izliyorum artık.Kesin kararını izleyince hepsini izleyeceğim diyerek vereceksin zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?