Haklısın valla.Yaz dizilerine vakit ayırmak istemiyorum.
Haklısın valla.Yaz dizilerine vakit ayırmak istemiyorum.
Çokmuş. .ssHaklısın valla.Ben min. 3 tane izleyeceğim gibi duruyor.
Ne yazık ki, kendimi kaptırmamaya çalışacağım.Çokmuş. .ss
Evet ya görücek eski reytinglerini bomba gibi dönüyor dizi sen ne diyorsunAa deme öyle eski reytinglerini alacak o, en az 5 sezon gideri var
En azından ilk bölümüne şans ver ben öyle yapıcam seversem devam edicemYaz dizilerine vakit ayırmak istemiyorum.
Tabi 5 yıl zaman atlaması olacak ve EdSer'imin çocuğu olacak, bu da herkesi ekrana kilitleyecek demektir!Evet ya görücek eski reytinglerini bomba gibi dönüyor dizi sen ne diyorsun
En azından ilk bölümüne şans ver ben öyle yapıcam seversem devam edicem
Baya hem deboş gün diye reyting bekleyen SÇK fandom endişeli
Kötü giderse gerisin geri cumartesiye alınır FOX aşkısı kıyamaz.boş gün diye reyting bekleyen SÇK fandom endişeli
Emin değilim.Evet ya görücek eski reytinglerini bomba gibi dönüyor dizi sen ne diyorsun
En azından ilk bölümüne şans ver ben öyle yapıcam seversem devam edicem
Kafası kırılır inşallah o aşkısınınKötü giderse gerisin geri cumartesiye alınır FOX aşkısı kıyamaz.
Ay aman onu gömeceğim diye şu diziyi savunma. Onlar da toksik erkeği güzelleyip aşk falan demişler hak etmiş apar topar finali.Kafası kırılır inşallah o aşkısınınEkli dosyayı görüntüle 102834
Mehmet Aslantuğ'un içten pazalıklı gülümsemesine bak senAy aman onu gömeceğim diye şu diziyi savunma. Onlar da toksik erkeği güzelleyip aşk falan demişler hak etmiş apar topar finali.
Bu yaz bir kaç dizi aynı güne denk gelecek. 12-13 dizi var, yapacak bir şey yok.Sçk bakacam neden bugüne koydunuz ya
Bu yaz bir kaç dizi aynı güne denk gelecek. 12-13 dizi var, yapacak bir şey yok.
Bence bunu TV'den, Sen Çal Kapımı'yı internetten takip et. Yeni hikaye sonuçta.Çok kötü oldu çok mecbur netten izlecem
Bence bunu TV'den, Sen Çal Kapımı'yı internetten takip et. Yeni hikaye sonuçta.
Çukurova ve Camdaki Kız varken hezimete uğramasından iyidir SÇK kim ki.Perşembe sürprizi gelseydi keşke, eminim daha iyi ilgi görecekti. SÇK ile karşılaşması iki tarafı da yıpratır ister istemez, neyse hayırlısı olsun. İlk bölüme şans vereceğim.
Eee seneye Sadakatsiz, Kuruluş Osman olmayacak mı? Yeni sezondan önce yazın bi ilgiyi görsün, izleyiciyi çeksin sonrasını o zaman düşünürüz.Çukurova ve Camdaki Kız varken hezimete uğramasından iyidir SÇK kim ki.
Zaten o hesapla her gün dizi olacak en azından ilk haftalarda çakışmasın.Eee seneye Sadakatsiz, Kuruluş Osman olmayacak mı? Yeni sezondan önce yazın bi ilgiyi görsün, izleyiciyi çeksin sonrasını o zaman düşünürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?