'Cam Tavanlar'ın Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Show TV'nin yeni yaz dizisi 'Camtavanlar'ın kadın başrol oyuncusu belli oldu!

Yapımcılığını OJO Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk'ün oturacağı, senaryosunu ise son dönemin başarılı senaristlerinden Meriç Acemi'nin kaleme aldığı dizide Kubilay Aka'ya Bensu Soral eşlik edecek.

Son olarak 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filminde yer alan Soral, dizide Cem'in (Aka) başta rekabet içinde olup daha sonra tutkulu bir aşk yaşayacağı Leyla karakterine hayat verecek.

Kadınların, iş hayatında karşılaştığı engellerin yemek kültürüyle harmanlanarak izleyiciye sunulduğu dizinin hazırlık çalışmaları devam ediyor.

'Camtavanlar' yakında Show TV'de

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
Klişenin dibi. Bu kız da yaz dizisine mi düştü İçerde'den sonra.

İki soğuk tip birbirini bulmuş.
Muhtemelen Meriç Acemi etkisiyle yazın dizisi bu olur Show'un şansı işte.

Reactions: 12.Adam
Kafamda oturtamadım ikiliyi ya. Bensu hep daha büyük isimlerle, Kubilay da hep daha küçük isimlerle partner olduğu için oturtamadım.

Bu arada yaz dizisi ve kadın hakları mı. 😱 Yazın yayınlanan dizilerde kadın karakter hep saf, ezik ve sakardır.

Dizinin ismi ilk açıklandığında zaten iş hayatındaki eşitsizliği anlatacağı belli oluyordu geçen sene kadın sorunları dersinde iş hayatındaki eşitsizliklerden bahsederken Camtavan konusunu işlemiştik birden aklıma o geldi. Oradan aklımda kalmış.
Ama bunu bir yaz dizisinde izlemek ilginç geldi üstelik Meriç Acemi ne kadar hakkını verir bilemedim.

Dizinin adı; sosyal ve iş hayatında kadınların yaşadığı fırsat eşitsizliğine verilen uluslararası isim olan 'camtavanlar'dan geliyormuş.

Dizide kadınların özellikle iş hayatında karşılaştığı camtavanlar yani engeller, yemek kültürüyle harmanlanarak sunulacakmış

Ayrıca, Birsen Altuntaş "pek yaz dizisi gibi değil" yazmış.

Reactions: Gizmen and Jonsnow
Bunu konuda da belirtebilirsin.

Çok uyumlu olurlar bence harika bir seçim olmuş

Normal bir yaz dizisi olmadığını anlamıştım. Yine umarım yazın olur da ekranda biraz da farklı işler görürüz.

Güzel biri ikili, kesin ilgi çekecektir

İkili dikkatimi çekti şimdiden, ben de pek yaz dizisi olarak düşünemedim. Yaz sonu başlayabilir mi acaba? Ağustos gibi başlarsa sezona erken başlayan işlerden olur diyebiliriz aslında. Tabi başroller şimdiden hazır, sezona kalır mı o da var?