Call of Duty Avanced Warfare Trailer

legolas9900

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,819
Puanı
710
Dünyanın en iyi oyunları arasında gösterilen Call of Duty´nin yeni oyununun adi Call Of Duty Advanced Warfare. Seledgehammer Games tarafindan gelistirilen ve dagitimini Activision´un üstelenecegi COD Advanced Warfare resmi olarak PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 ve PC oyun platformlari icin duyurulmus durumda.
4 Kasim 2014´te piyasaya sürülmesi beklenilen Call Of Duty Advanced Warfare´nin fragmani yayinlandi. Ayrica oyun 2054 yilinda gececek.
Youtube :

Dailymotion :

Son düzenleme:
İzlemiştim, fragmanın başrolünde Kevin Space'yi oynatmışlar görünce baya şaşırdım.

Fragmanı beğenmedim büyük ihtimal oyunu da oynamam. Bence Call Of Duty gibi bir oyunda teknolojinin bir sınırı olmalı. Bu kadar abartılı teknolojiye gerek yok. Crysis oynamıyoruz sonuçta.

Katılıyorum aşırı bi teknoloji kullanılmış sonuçta COD'u sevdiren eski zamanlarda geçmesiydi son oyunlarda bunu hepten bıraktılar yine oynarım senaryoları güzel oluyor ama bu sefer abartmışlar sanki.

Katılıyorum aşırı bi teknoloji kullanılmış sonuçta COD'u sevdiren eski zamanlarda geçmesiydi son oyunlarda bunu hepten bıraktılar yine oynarım senaryoları güzel oluyor ama bu sefer abartmışlar sanki.
Aynen. Ama mesela Modern Warfare eski savaş olmamasına rağmen kendisini baya sevdirdi. Çünkü teknoloji yerinde ve günümüze uygun, senaryosu da süper olunca tadından yenmez bir oyun oluyor. Şimdiki yaptıkları şey COD'un doğasını aykırı.

COD Ghosts u aldim oynadim begenmeyip yine black ops 2 dönmüstüm insallah buda ghosts gibi olmaz

Yorumlara katiliyorum asiri teknoloji veya gelecege yönelik savaslar pek iyi olmuyor

Modernwarfare 3'den beri çok bozdu COD @gundix123'ün dediği gibi Crysis oynamıyoruz bu kadar abartılı teknolojiye gerek yok.Valla Call of Duty,Nokia gibi çöküşe geçti sonu hayrola.

COD yeni grafik motoruna geçti. Grafikler daha kaliteli olması için herşeyi yapıyorlar. 4 Kasım'ı sabırsızlıkla bekliyorum