Cahit Kaya Eski İmajına Geri Döndü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümüyle ekrana gelmiş ve reytingleri yine alt üst etmişti.
Dizinin sonu ise şok edici bir sahneyle bitmiş Cahit Polat'ı vurmuştu.
20 şubatta yayınlanacak 216.bölüm öncesi set resimleri gelirken güzel bir tüyo yakaladık.
Sezon başında yeni bir imaja bürünen fenomen karakter Cahit Kaya eski imajına geri döndü.

İşte o resim;
3dc861e248f1848d09846078a5362336.jpg

Sizce bu hali mi yoksa diğer hali mi daha karizma?

Bizim üniversiteden bir çocuk (tanıyorum kendisini arkadaşımdır) imajını aynı Cahit gibi yapmıştı. :D Şimdi kesmiş mi bilmiyorum en son öyleydi. :D

Bizim üniversiteden bir çocuk (tanıyorum kendisini arkadaşımdır) imajını aynı Cahit gibi yapmıştı. :D Şimdi kesmiş mi bilmiyorum en son öyleydi. :D
cahiti görünce o da keser :D bende polat gibi yapacam saçımı :F

Yeni haline bir türlü alışamamıştım daha iyi böyle. :D

cahiti görünce o da keser :D bende polat gibi yapacam saçımı :F

O sınav zamanı yapmıştı zaten yarın üniversite başlıyor tatilden dönüyoruz kesmiştir muhtemelen. :D
niye üniversite de yasak mı :D daha görmemiştir ki kestiğini perşembe görür ancak :D

Kurtlar Vadisi dizisinden etkilenmeyen mi var ilk çıktığında kabadı gibi dolaşıyorlardı siyah paltoyla :D :F

niye üniversite de yasak mı :D daha görmemiştir ki kestiğini perşembe görür ancak :D
Bizde bazı derslerde problem çıkarıyorlar sakalı. Doktor olacaksınız bu ne hal diyorlar ne alakaysa. :D Sakal hijyenli değil gibisine. :D

imajını falan bilmem sesi kulaklarıma işkence yapıyor resmen 🙁🙁🙁
acaba kendi sesimi eğer kendi sesiyse başkası seslendirsin artık yeter ben bukadar itici bir ses daha duymadım kulaklarımı tırmalıyor resmen adamın sesi 😵😵😵

ya ne 2011 i aga kim sana söylüyo bunları Allah Allah :D

çok saçma üniversitede saça sakala mı karışılır
Kimsenin umurunda değil zaten çoğu kişi sakalla geliyor türlü türlü şekillerle. Bazen problem yapıyorlar ama ciddi bir sorun olmadı hiçbir zaman. :)

Polat gelince eskiye döndü demek. :D Yeni hali daha iyiydi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...