Yeme-İçme Cafe Crown

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Başıma bir şey gelmeyecekse Nescafe'den daha çok beğendiğim kahve markası. Tabii standart kahvelerini bilmiyorum, tüketmiyorum ama üçü bir arada konusunda Nescafe'den daha iyiler. Fındıklısı çok iyi, standartı Nescafe'den iyi, latte versiyonu da gayet iyi (Nescafe de bunun üzerine sütlü köpüklüyü çıkarttı, hakkını verelim orada Nescafe beraberliği yakaladı). Son günlerdeki favorim ise sütle yapılan ice latte.

İlk çıktığı zamanlar bir reklamı vardı, adam sevgilisine "Ben karamel gördüm mü titretirim" diyordu, sonra Engin Günaydın'lı reklamları çıkmıştı sanki. Onun haricinde sanırım hiç içmedim, halbuki kahve tiryakisi denecek kadar kahve içiyorum.

eskiden favori kah markamdı ama neskafe 3 ü 1 arada çıktıktan sonra cafe crownpapucu dama atıldı vlla yaklasık 6 yıldır bu kahveyi hiç içmedim ama bende @mrt-06 gibi bir kahve tutkunuğum var hergün 1 fincan neskafe içmem gerekiyor bağımlılık yaptı gerçi ben süte katıp öyle içiyorum çocukluktan alışkanlık ama öyle süt tozufalan değil yanı süt ısıtıp neskafeyi içine döküyorum sütlü kahve içilicekse böyle içilmeli :F:F:F

eskiden favori kah markamdı ama neskafe 3 ü 1 arada çıktıktan sonra cafe crownpapucu dama atıldı vlla yaklasık 6 yıldır bu kahveyi hiç içmedim ama bende @mrt-06 gibi bir kahve tutkunuğum var hergün 1 fincan neskafe içmem gerekiyor bağımlılık yaptı gerçi ben süte katıp öyle içiyorum çocukluktan alışkanlık ama öyle süt tozufalan değil yanı süt ısıtıp neskafeyi içine döküyorum sütlü kahve içilicekse böyle içilmeli :F:F:F
Ben de nescafe olmayınca bunu tercih ediyorum dedemde kaldığım zamanlar BİM'in kahvesinden alırdı bulaşık suyu gibi oluyordu. :F Cafe Crown her türlü iyidir ya tabii Nescafe'den sonra. :D

Ben de nescafe olmayınca bunu tercih ediyorum dedemde kaldığım zamanlar BİM'in kahvesinden alırdı bulaşık suyu gibi oluyordu. :F Cafe Crown her türlü iyidir ya tabii Nescafe'den sonra. :D
tabi buda güzel kahve neskafe 3 ü 1 arada yokken bu vardo sonucta ama 6 yıldır falan galiba bundan hiç içmedim neskafe illaki bizim evde olur hergün 1 fincan içmezsem kendime gelemiyorum vlla bunalıma giriyorum yoksa :F:F:F

tabi buda güzel kahve neskafe 3 ü 1 arada yokken bu vardo sonucta ama 6 yıldır falan galiba bundan hiç içmedim neskafe illaki bizim evde olur hergün 1 fincan içmezsem kendime gelemiyorum vlla bunalıma giriyorum yoksa :F:F:F
Aynen bende de fena alışkanlık yaptı. :( Her gün yapıyorum her yapışım da babam "içme şu pis şeyi" deyip 10 saat konuşuyor yahu sanki bira içiyorum tövbe tövbe. :F

Aynen bende de fena alışkanlık yaptı. :( Her gün yapıyorum her yapışım da babam "içme şu pis şeyi" deyip 10 saat konuşuyor yahu sanki bira içiyorum tövbe tövbe. :F
hahahahah ayy hiç güleceğim yoktu vlla aslında zararlı çok içmek ama sende benim gibi süte karıştırıp içebiliin ozaman tam ahve sayılmıyor yanı zararlı olmuyor :F:F:F

Nescafeyi hiç sütle denemedim valla, güzel oluyor mu ki öyle? :D
aaa manyakmısın cnm bu dünyada sütlü kahve kadar lezzetli birşey yok inan bana :F

cezvede sütü kaynatacaksın fincana neskafeyi dök sonra kaynattığın sütüde fincana dök karıştır iç su ile içerken bazen tatsız kötü çıkabiliyor tadı ama süt ile öyle bir ihtimal yok gerçekten harika bir lezzet :F:F:F

aaa manyakmısın cnm bu dünyada sütlü kahve kadar lezzetli birşey yok inan bana :F

cezvede sütü kaynatacaksın fincana neskafeyi dök sonra kaynattığın sütüde fincana dök karıştır iç su ile içerken bazen tatsız kötü çıkabiliyor tadı ama süt ile öyle bir ihtimal yok gerçekten harika bir lezzet :F:F:F
Yarın bir deniyim o zaman, profiline yazarım. :A

Nescafe varken gözümün görmediği marka.:D
Bir çay değil sanırım. :)))))

Vay arkadaş nasıl içiyorsunuz bunu ya. Bizim burdaki ps4 kafede kahve bedava nescafe bitiyor genelde cafe crown kalıyor içmiyorum. :D

Nescafe'nin bu konuda isimden çıkıp o ürün olduğu durumdur. (Benzer: Fanta)

Gidipte kimse bir cafecrown'nuzu içerim demez. :D

Kimsenin sevmediğini duyunca şaşırdım doğrusu, nesi var ki Nescafe'nin bu kadar abartılacak. Tamam ben de içiyorum ama yani Cafe Crown daha iyi. :D