Cüneyt Arkın Muhteşem Yüzyıl'ı Fena Eleştirdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Yeşilçam'ın usta aktörlerinden Cüneyt Arkın, ekrandaki Osmanlı dizilerini beğenmediğini açıkladı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni'nin sürekli haremiyle uğraşırken gösterilmesine ve Malkoçoğlu'nun da saraydan dışarıya adım atmamasına değinen Cüneyt Arkın, 'Tarih bu kadar istismar edilmemeli. Kanuni, 30 yılını seferde geçirmiştir, Malkoçoğlu da akıncıdır. Akıncılar, hayatında tavanı kapalı bir yerde yatmamıştır' dedi.

battal gazi filmleri muhteşeme bin çeker yemin ediyorum :D adam haklı

ona ne süphe cüneyt arkının filmleri türk film tarihinde ve dünya bir ilk sanirim bi atlio 10 kisi dagilio :D saçmalıga bak ya :D

muhteşem haremden başka bişey yok battal gazi de aksiyon on numara çoğu yer saçma ama daha zevkli :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Cüneyt Arkın'ın söylediklerine katılıyorum. Herşeyi açıkça, çok iyi belirtmiş. Muhteşem Yüzyıl dizisini sırf böyle Tarihimizi yanlış anlattığı için izlemiyorum. :)

Cüneyt Arkın'ın söylediklerine katılıyorum. Herşeyi açıkça, çok iyi belirtmiş. Muhteşem Yüzyıl dizisini sırf böyle Tarihimizi yanlış anlattığı için izlemiyorum. :)

abartı olabilir ama hürremden 8 mahiden 3(2si düşük) gülfemden 2 adı bilinmeyen kadından çocuğu olmş onları leylekler getirmedi ya:D