Cüneyt Özdemir, Kanal D Ana Haber'den Ayrıldı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1438958928.jpg

Yaklaşık bir sene önce CNN Türk ekranlarında sunduğu 5N 1K programından transfer edilerek Kanal D Ana Haber'in başına getirilen ünlü haberci Cüneyt Özdemir sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Kanal D Ana Haber'den ayrıldığını duyurdu. Özdemir, yeni sezonda Kanal D'de 5N 1K programını sunmaya devam edeceğini ancak ana haberi sunmayacağını belirtti.

Özdemir'in Kanal D Ana Haber'den ayrılacağı bir süredir sosyal medyada konuşuluyordu. Yerine ise Kanal D Ana Haber anchormanliği görevine Serdar Cebe getirildi. Cebe, 10 Ağustos Pazartesi'den itibaren Kanal D Ana Haber'le izleyici karşısında olacak.

Özdemir'in, Twitter hesabından Kanal D Ana Haber'den ayrıldığını duyurduğu mesaj şöyle:

Son düzenleme:
Serdar Cebe kesin olarak sunmaya devam edeceğini açıklamıştı? (b) Bir şeyler olmuş demekki içeride.

Kötü olmuş Cüneyt'in ayrılışı, bildiğin kovmuşlar adamı. Hiç yakışmadı Kanal D'ye, ondan daha iyi kimi bulacaklar?

Mehmet Ali Birand'dan sonra Kanal D Haber'i pek izlemez oldum. Ayrılması da kötü olmuş fena değildi.:)

Böylelikle Kanal D haber reytinglerinde FOX'un arkasından daha büyük nal toplar :D Cüneyt Özdemir Fatih Portakal'dan sonra en iyi anchorman'di alınması çok kötü oldu.

Bu adam kadar itici bir ekran yüzü yok bence. Gerçi görsel açıdan o kadar itici bir tipi olduğunu söyleyemem ama jest ve mimikleri, ses tonu ile beni kendine çekemediği bir gerçek. Siyasi açıdan da terör örgütünden bozma bir partinin savunuculuğunu yaparak kime hizmet ettiği belli. Nedense terör örgütünü savunan bütün haber spikerlerinin hep tarafsız veya iyi bir haber spikeri olduğu algısını yaratıyorlar. Bunu da basın ve sosyal medya yapıyor. Görünen altındaki gerçeği görmeye çalışın bence artık, koyun değiliz. Aydın Doğan ve Kanal D'nin özellikle son yıllardaki hiçbir hamlesini sevmedim açıkçası ama Cüneyt Özdemir konusunda gerekeni yapacaklarını biliyordum. Diğer konuya da yazmıştım, üstüne düşeni yaptıkları için tebrik ederim. :)