'Buz Devri 6'nın Seslendirme Kadrosunda Efsane İsimler Olmayacak!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
1791462.jpg

2002 yılında başlayan 'Buz Devri' serisinin yakında yayınlanacak olan 6. filminde sürpriz gelişme!

Ülkemizde ilgiyle takip edilen 'Buz Devri' serisinde 'Manny'i Ali Poyrazoğlu, 'Diego'yu Haluk Bilginer, Sid'i ise Yekta Kopan seslendirdi. Bu üç efsane ismin seslendirmesiyle ayrı bir anlam kazanan filmin 6. filminde ise büyük ihtimalle bu üç ismi göremeyeceğiz. Yekta Kopan, "Buz Devri filmlerini takip edenler biliyor; altıncı film geliyor. Bu yazıyı, serinin altıncı filmini bekleyenleri bilgilendirmek ve durumdan haberdar etmek için yazıyorum. Bu yeni filmin seslendirme kadrosunda -büyük ihtimalle- Ali Poyrazoğlu, Haluk Bilginer ve ben olmayacağız'' açıklamasını yaptı.

Yekta Kopan, kendi web sitesinde bu durumun nedenini ise 'Buz Devri' serisinin 6. filminin sinemada yayınlanmayacağını, Disney+'da yayınlanacağını söyledi. Dijital platformda yayınlanacak olması sebebiyle ise seslendirme için ayrılan bütçenin çok düşürüldüğünü söyledi.

Yekta Kopan'ın kendi web sitesinde yazdığı yazının tamamını okumak için tıklayın: https://filucusu.yektakopan.com/hanim-hanim-bunlar-benim-repliklerim/

• Üzücü
Reactions: Angelica
Bu kadar tepkiye şirketten bir geri adım gelir umarım. Karakterlerin ve serinin popüler olmasının en büyük sebebi bu üç ismin verdiği değer ve özveriydi.

Küçüklüğümün animasyon serisi ve ben bunlarla sevdim. Geri adım atılır umarım

Umarım anlaşma sağlanır, Buz Devri serisini bize sevdiren bu seslendirmeler kesinlikle. ''Hanım hanım bunlar benim yavrularım'' repliğini ve o söyleyişi unutmak mümkün mü?

Disney de aklını peynir ekmekle yemiş önce Recep İvedik haberi çıktı şimdi (gerçi yazıyı 2-3 gün önce okumuştum) de bu. :A Bildiğim kadarıyla orada yayınlanacak olan yapım serinin yeni filmi değil oradaki yan karakter üzerine yapılan bir spin-off. Ama sonuçta ana karakterler orada da varsa yine kendileriyle özdeşleşen seslerin olması gerekiyor umarım orta yol bulunur.