2002 yılında başlayan 'Buz Devri' serisinin yakında yayınlanacak olan 6. filminde sürpriz gelişme!
Ülkemizde ilgiyle takip edilen 'Buz Devri' serisinde 'Manny'i Ali Poyrazoğlu, 'Diego'yu Haluk Bilginer, Sid'i ise Yekta Kopan seslendirdi. Bu üç efsane ismin seslendirmesiyle ayrı bir anlam kazanan filmin 6. filminde ise büyük ihtimalle bu üç ismi göremeyeceğiz. Yekta Kopan, "Buz Devri filmlerini takip edenler biliyor; altıncı film geliyor. Bu yazıyı, serinin altıncı filmini bekleyenleri bilgilendirmek ve durumdan haberdar etmek için yazıyorum. Bu yeni filmin seslendirme kadrosunda -büyük ihtimalle- Ali Poyrazoğlu, Haluk Bilginer ve ben olmayacağız'' açıklamasını yaptı.
Yekta Kopan, kendi web sitesinde bu durumun nedenini ise 'Buz Devri' serisinin 6. filminin sinemada yayınlanmayacağını, Disney+'da yayınlanacağını söyledi. Dijital platformda yayınlanacak olması sebebiyle ise seslendirme için ayrılan bütçenin çok düşürüldüğünü söyledi.
Yekta Kopan'ın kendi web sitesinde yazdığı yazının tamamını okumak için tıklayın: https://filucusu.yektakopan.com/hanim-hanim-bunlar-benim-repliklerim/