Daha önce Muhteşem Yüzyıl Güneşin Kızları Şahane Damat Aslan Ailem ve Afili Aşk dizilerinde rol alan başarılı kadın oyuncu Burcu Özberk 12 Aralık 1989 doğumludur. Şu sıralarda Fox'ta cuma akşamları yayınlanan Çocukluk dizisinde rol almaktadır.
Ben de ilk defa bir günde 2 konu açtım galibaBende tam haftalık 1 konudaki ismimi belirlemiştim. Açayım
Burcu'yu sadece Güneşin Kızları dizisinde izledim
Ben bu bölüme şimdilik haftada 1 konu açıyorum Aklımda bir isim var ama daha erken. Başka bir oyuncuyu açcağım birazdan.Ben de ilk defa bir günde 2 konu açtım galiba
Hâlâ kendime gelemedim...Dün paylaştığı story sonrası buradayız...
İyi değilim, sağa sola kaydetmek lazımdı...İlk 20'ye koyarım kendisini.
Hâlâ kendime gelemedim...
İstersen bulabilirsin videoyu...İyi değilim, sağa sola kaydetmek lazımdı...
Buldum bile...İstersen bulabilirsin videoyu...
İstersen bulabilirsin videoyu...
İndirdim..Buldum bile...
Sapık arşivciler bir bir ortaya çıkıyor...İndirdim..
İndirdim..
Ne arşivcisi Ersin beyciğim söylemeyin böyle şeyler...Sapık arşivciler bir bir ortaya çıkıyor...
Sapık arşivciler bir bir ortaya çıkıyor...
Sanat filmlerini arşive kaydederiz değil mi sayın Gs'li dostum..Ne arşivcisi Ersin beyciğim söylemeyin böyle şeyler...
Kesinlikle sayın Gs'li dostum, sanata gereken saygı gösterilmelidir...Sanat filmlerini arşive kaydederiz değil mi sayın Gs'li dostum..
İlk 20'ye koyarım kendisini.
Hâlâ kendime gelemedim...
İndirdim..
Benim izlediğim tek romantik komedi Afili Aşk neden acabaKesinlikle sayın Gs'li dostum, sanata gereken saygı gösterilmelidir...
Bunları bilmem de o kadar iğrençlik yapıp esas çifti yine yapacakları belliydi ama böyle olunca mantığı kalmıyor. Aynı şeyi Afili Aşk için de olmuştu. Gerçi onlar bu kadar iğrençleşmediler.