Burcu Kara Yeni Sezonda Yine Ekranlarda Olacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Son olarak Stil Medya'nın yapımcılığını üstlendiği ve Nihat Alptuğ Altınkaya, Seda Alkor ve Yücel Erten gibi birbirinden başarılı isimlerle başrolü paylaşan "Tozlu Yollar" dizisinde rol alan güzel oyuncu Burcu Kara, yeni dizi sezonu hakkında açıklama yaptı.

Şu an bir kaç yapımcıyla yeni projeler için görüşen güzel oyuncu, yeni sezonda tekrardan ekranlarda olmasını bekliyor. "Tozlu Yollar" dizisinin bitmesini ise, bir yerde matematik hatası yapıldığını ancak bir oyuncu olarak reytinglerle hiç uğraşmadığını dile getirerek "Bir iş biter, diğeri başlar" cümlesiyle açıklamasını bitirdi.

gsR9jGKB9L6nJUtYl8o5LCD8.jpg

Burcu Kara'yı pek başarılı bir oyuncu olarak bulmuyorum baş rol olarak. Yan oyunculukta daha da ilgi çekebilecek bir yüzü ve oyunculuğu var. Burcu Kara'ya fettan bir rol çok yakışır. Adını Feriha Koydum dizisindeki "Sanem Hanım" karakteri gibi... :)

Burcu Kara'yı pek başarılı bir oyuncu olarak bulmuyorum baş rol olarak. Yan oyunculukta daha da ilgi çekebilecek bir yüzü ve oyunculuğu var. Burcu Kara'ya fettan bir rol çok yakışır. Adını Feriha Koydum dizisindeki "Sanem Hanım" karakteri gibi... :)

Dediğin gibi yan rolde daha çok yakışıyor. "Haziran Gecesi" ve "Elveda Derken" adlı dizilerde başarılıydı. :)

Dediğin gibi yan rolde daha çok yakışıyor. "Haziran Gecesi" ve "Elveda Derken" adlı dizilerde başarılıydı. :)
O dizileride pek izlemedim ama Tozlu Yollar'a göz atmışlığım olduğu için öyle bir yorumda bulundum. Başrollük bir oyunculuğu yok ama yan oyuncu olarak Engin Hepileri veya Deniz Uğur kadar çok konuşulacağı aşikar... :)

Ben de başrol oynamasını istemeyenlerdenim ama kendisi bu camiada bozulmayan nadir ünlülerdendir. :)

Başrol olmasını bende istemiyorum açıkcası, yan rol gibi olursa daha iyi olur

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy