Burcu Kara yeni bir dönem dizisiyle ekrana geliyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

Diziler konusunda şansı bir türlü tutmayan, son 3 dizisi kısa sürede ekrandan kaldırılan oyuncu Burcu Kara, yeni bir diziyle ekrana
gelecek.

Tozlu Yollar isimli dönem dizisinde rol alacak olan Burcu Kara'nın rol arkadaşları arasında Seda Akman, Nihat Altınkaya, Sinan Taymin Albayrak, Yücel Erten, Pamir Pekin ve Selda Alkor gibi isimler yer alıyor

Dizinin yönetmen koltuğunda ise Özel Kızıltan oturacak.

Kadro çok basarili olmus.

Stil Medya üstlenecek yapimini ve atv'de ekrana gelecek. Umarim tutar.

bu dizinin dönem dizisi olması ne gerek varki. anlamadim gitti.önüne gelen basit bir konuyu dönem dizisi yapıyor

- - - Ekleme - - -

ayrıca burcu karanın tutan dizisi var mi. nihat survıvorda batağı yıprandı

bu dizinin dönem dizisi olması ne gerek varki. anlamadim gitti.önüne gelen basit bir konuyu dönem dizisi yapıyor

- - - Ekleme - - -

ayrıca burcu karanın tutan dizisi var mi. nihat survıvorda batağı yıprandı

Haziran Gecesi'nde rol almisti, o tutmustu..

Elveda Derken dizisinde de rol almisti.. Kirli Beyaz, Yillar Sonra, Maskeli Balo.. Bunlarin hepsi tutmadi.

Haziran Gecesi'nde rol almisti, o tutmustu..

Elveda Derken dizisinde de rol almisti.. Kirli Beyaz, Yillar Sonra, Maskeli Balo.. Bunlarin hepsi tutmadi.

furkan tutan dizileri yan rol farkındasın umarım. tutmayanların hepsi başrol

hangi kanalda yayınlanacak ne zaman başlayacak .. bu soruların cevabı yok konuda, bundan önceki dizileri hangileriydide tutmadı ?? konu belirsizlikler silsilesi içinde git gel yapıyor
)

hangi kanalda yayınlanacak ne zaman başlayacak .. bu soruların cevabı yok konuda, bundan önceki dizileri hangileriydide tutmadı ?? konu belirsizlikler silsilesi içinde git gel yapıyor
)

Ben yorumumda yazdim destere. Okumamissin

Stil Medya üstleniyor, Unutulmaz dizisinin yapimcisi ve ayni zamanda Esra Erol'da Evlen Benimle programin yapimcisi..

dizi atv'de ekrana gelecek

desdestero okumadan atlamış gene
umarım üzerine dizi çekilmemiş bir böne olur yani 60lı 80 li yıllar vada osmanlının son dönemi kur.savaşı falan olmaz

- - - Ekleme - - -

desdestero okumadan atlamış gene
umarım üzerine dizi çekilmemiş bir böne olur yani 60lı 80 li yıllar vada osmanlının son dönemi kur.savaşı falan olmaz

Tutmaz.Hele başrolde bu varsa %1 tutma ihtimali vardı oda yok.

Boş Bir Dizi Daha 8.Bölümde Elveda

Nihat varmış belli olmaz

40lı 50 li yıllar oloacak . artık izlersin