Burcu Esmersoyun Yeni Dizisi Kanal D Anlaşmaya Varmıyor

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
Burcu Esmersoy diziyle anlaşma imzaladı ama...

Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı, Bahadır Atay'ın ise yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni bölümlerinde Günay Karacaoğlu'nun ikiz kardeşini canlandıran Janset'in yerine ünlü sunucu Burcu Esmersoy'la anlaşma imzalanmıştı. Ancak dizinin kanalının henüz belli olmadığı öğrenildi. Başta dizinin yeniden Kanal D'de ekrana gelmesi planlanıyordu ama kanalın senaryoyla ilgili değişiklik istediği ve şimdilik anlaşma yapmadığı ortaya çıktı

Kanal D dizi konusunda bir hayli seçici davranıyor. Gani Müjde mümkünse birden fazla senaryo yazmasın, çok başarısız oluyor. Şu anda Yahşi Cazibe yeterli. Deli Saraylı dizisini de yazıyordu, dizi 11. bölümde aniden final yaptı.

TNT deniliyordu Kanal D nereden çıktı şimdi :)

Bence Kanal D almaz Yarım Elma'yı. Belki Star olur :)

Gani Müjde başarılı bulduğum bir senarist. Onun yerinde ben olsam Yarım Elma değil Ruhsar'ı yeniden çekerdim :) Hem daha çok özlendi, hem de ana oyuncularının hepsi boşta sanırım şu an. Cem Davran, Hande Ataizi uzun zamandır ekranda yok...

tam da bu haberi okuyodum TV Gazetesin'de ama bu sefer ilk sen paylaştın...

Gani Müjde başarılı bulduğum bir senarist. Onun yerinde ben olsam Yarım Elma değil Ruhsar'ı yeniden çekerdim :) Hem daha çok özlendi, hem de ana oyuncularının hepsi boşta sanırım şu an. Cem Davran, Hande Ataizi uzun zamandır ekranda yok...

O zaman ben bile izlerim. Ruhsar benim çocukluk dizimdir ve yeri çok ayrıdır. :)

Gani Müjde TNT Yayınlatmaz Diziyi Atv ye Yazın Başlatabilir:)

admin ruhsar yani bir kzı ölüyordu ondan sonra ödeki dünyadan gelip sevdiği adamın yaynında bulunuyordu yağmur yağdığında o dizi mi bir ara defne joy foster da oynuyordu galiba o dizide

Defne Joy oynamamıştı diye hatırlıyorum ben, yoktu öyle bir karakter yani. Bütün diziyi izlemiştim, olsaydı hatırlardım sanırım. :) Hande Ataizi, Cem Davran başroldü. Salak Reyhan karakteri çok komikti. :D Menkıbe Hanım, Mazhar' ın kardeşi Firdevs, Mazhar' ın komşusu ve kankası, aynı zamanda Firdevs' in sevgilisi Müfit filan vardı. :D Ruşen Amca' nın oğlu Sedat:)

Salak Reyhan iyiydi gerçekten :D
Menkıbe hanım da çok iyi bir karakterdi.
-Bizim soyumuz taaaaa ......'ya dayanıyor.

-Bak Ruşen amcanın oğlu Sedat'a......... :D

Bence diziyi Show TV veya Star alir..
ATV diziyi almaz cünkü ozaman ATV'nin dizi sayisi 13 olur.
TNT'de olabilir ama Gani Müjde bence istemez.
Bakalim, zaman ne göstertecek.

Bence diziyi Show TV veya Star alir..
ATV diziyi almaz cünkü ozaman ATV'nin dizi sayisi 13 olur.
TNT'de olabilir ama Gani Müjde bence istemez.
Bakalim, zaman ne göstertecek.

ATV'nin dizi sayısı şimdilik 12 ama çok yakında 3-4 olacak bu sayı :)
5-6 hafta sonra neredeyse bütün dizileri final yapıyor.

Kanal D çok kuvvetli olacak seneye, birçok güçlü dizisi başlıyor. ATV' de boş durmaz heralde. İffet bari Star' da başlasa.

ATV'nin dizi sayısı şimdilik 12 ama çok yakında 3-4 olacak bu sayı :)
5-6 hafta sonra neredeyse bütün dizileri final yapıyor.

Evet bencede adminim..

Final yapacak olan diziler:
Herseye Ragmen
Kurtlar Vadisi Pusu
Ezel
Gönülcelen
Ask ve Ceza
Unutulmaz
Ask Bir Hayal

Devam edecek olan:
Kizim Nerede
Tövbeler Tövbesi
Cocuklar Duymasin
Yahsi Cazibe

heheh gercektende dört dizi kaliyormus... Belliydi zaten, bir kanalda 12 dizi olur mu?

Defne joy foster ruhsarda değil ruhsarin çakmasi olan 'hayal ve gerçekte' rol almıştı hatta o dizi atv'de yayınlanıyordu.hatırladıysaniz.

Kızım Nerede'nin de devam edeceği kesin değil. Sürpriz bir final yapabilir o da.

Kanal D bence de gelecek sezon daha da iddialı olacak. Şüphesiz yine birinci kanal olacak.
ATV'nin gelecek sezon için bir çok dizi hazırladığını biliyoruz ama bunların tutma garantisi yok. Eğer bu diziler tutmazsa bu sezon başında Show TV'nin yaşadığını seneye ATV yaşar.

Evet bencede adminim..

Final yapacak olan diziler:
Herseye Ragmen
Kurtlar Vadisi Pusu
Ezel
Gönülcelen
Ask ve Ceza
Unutulmaz
Ask Bir Hayal

Devam edecek olan:
Kizim Nerede
Tövbeler Tövbesi
Cocuklar Duymasin
Yahsi Cazibe

heheh gercektende dört dizi kaliyormus... Belliydi zaten, bir kanalda 12 dizi olur mu?

Ezel kesin bitiyor.
Gönülçelen kesin bitiyor.
Aşk ve Ceza kesin bitiyor.
Unutulmaz son 8 bölüm.
Diğer dizilerin bitmesi kesinleşti mi yoksa tahmin mi?

Kızım Nerede'nin de devam edeceği kesin değil. Sürpriz bir final yapabilir o da.

Kanal D bence de gelecek sezon daha da iddialı olacak. Şüphesiz yine birinci kanal olacak.
ATV'nin gelecek sezon için bir çok dizi hazırladığını biliyoruz ama bunların tutma garantisi yok. Eğer bu diziler tutmazsa bu sezon başında Show TV'nin yaşadığını seneye ATV yaşar.

Bence Kizim Nerede'ye bir sans tanirlar, bence tanimali ama diger diziler bitsin.

Ezel kesin bitiyor.
Gönülçelen kesin bitiyor.
Aşk ve Ceza kesin bitiyor.
Unutulmaz son 8 bölüm.
Diğer dizilerin bitmesi kesinleşti mi yoksa tahmin mi?

Ben Ask Bir Hayal'i izliyorum ve yavas yavas sonlara geliyor.. Dizi zaten 71.bölümde su an bence 75'te veya 79'te bitirilir, tadinda birakilir.
Kurtlar Vadisi Pusu'da biter bence, zaten adminim onun icin bir konu acmisti: Efsane Dizi Kurtlar Vadisi Bitiyor Mu ? diye...
Herseye Ragmen'in reytingleri kötü gidiyor, o da bence 13.bölümde final yapar.
Kizim Nerede'nin durumu su an ya biter ya ATV bir sans verir.