Burcu Biricik'i Kim Kapacak?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,723
Puanı
1,061
denizz19 yeni bir haber konusu açtı

Burcu Biricik'i Kim Kapacak?

57e650d1a781b63668cc023e.jpg

Beni Böyle Sev, Şeref Meselesi ve son olarak da Hayat Şarkısı gibi başarılı projelerde yer alan ve büyük bir hayran kitlesi kazanan oyuncu Burcu Biricik paylaşılamıyor.​

Yeni yayın dönemine hazırlanılan şu günlerde çeşitli yapım şirketlerinin yeni dizi hazırlıkları olduğu aşikar ve onlardan ikisi de Ay Yapım ve TMC Film. Bu iki yapım şirketinin yeni dizileri için Burcu Biricik ile görüşme halinde oldukları gelen bilgiler arasında.​

Bakalım sevilen oyuncu hangi yapım şirketiyle çalışacak? Konuyla ilgili yeni bilgiler yakında..​
Orijinal formatta oku

Ben kapayım mümkünse. :bhr: :A

Daha önce de söylemiştim İlker Kaleli'yle birlikte İntiharcı'da oynamasını çok istiyorum. Gerçi o dizinin yapımcısı belli değil ama Bodrum Masalı'nın senaristleri yazacağı için TMC olabilirmiş gibi geldi. Neyse hayırlısı neyse o olsun. :Z

Daha önce de söylemiştim İlker Kaleli'yle birlikte İntiharcı'da oynamasını çok istiyorum. Gerçi o dizinin yapımcısı belli değil ama Bodrum Masalı'nın senaristleri yazacağı için TMC olabilirmiş gibi geldi. Neyse hayırlısı neyse o olsun. :Z
höst ben kaparım burcuyu sen çekil kenara kaknem :A

Çok sağlam bir isim ve geleceği de parlak. Beni Böyle Sev dizisinde keşfedildi. :A

Bu fikre %120 katılıyorum. :bhr:

Zaten önceden de konuşmuştuk, muhteşem uyumlu olacaklarını düşünüyorum. Ayrıca dijital bir proje olduğuna göre mutlaka kaliteli olacaktır, yakışır oraya Burcu Biricik. Eğer İlker ile aynı projede yer almazsa tercihini Ay Yapım'dan yana kullanmalı bence. :)