Sen mi ben mi.Diyorum ki çatlaya çatlaya ne yazacağını da şaşırmışsın.
Sen mi ben mi.Diyorum ki çatlaya çatlaya ne yazacağını da şaşırmışsın.
Sırf ilk kez peş peşe projelerde oynadı diye ne amatörlüğünü bıraktın ne açgözlülüğünü. Kimin çatladığı belli.Sen mi ben mi.
Kim olsa aynı eleştiriyi yapardım, Özge Özpirinçci dahil.Sırf ilk kez peş peşe projelerde oynadı diye ne amatörlüğünü bıraktın ne açgözlülüğünü. Kimin çatladığı belli.
Ne çelişkisi be bu dizi olmasa planını gerçekleştirirdi ve sen de üst üste proje yaptı diye cak cak ötmezdin.Kim olsa aynı eleştiriyi yapardım, Özge Özpirinçci dahil.Sense haklı yerde eleştirmek yerine savunmayı seçtin, bu verdiği çelişkili ropörtajına rağmen.
Ben bu sezonda çalışmak istemiyorum diyen bir oyuncunun o sezonda 4 ayrı projede yer alması nereden baksan akla, mantığa zarar. Yapma allah aşkına, Burci Biricik bile kendini bu kadar savunmazdı.Ne çelişkisi be bu dizi olmasa planını gerçekleştirirdi ve sen de üst üste proje yaptı diye cak cak ötmezdin.Burcu talep görüyorsa, yeni dizinin senaryosunu da beğenmişse kimseye bir şey demek düşmez nasılsa önceki karakterini unutturacak bir şekilde.
Bu sezon çalışmak istemiyorum dememiş TV dizisi yapmak (uzun süre rol alacağı için) istemiyordum demiş nasıl okuyorsun Allah aşkına.Ben bu sezonda çalışmak istemiyorum diyen bir oyuncunun o sezonda 4 ayrı projede yer alması nereden baksan akla, mantığa zarar. Yapma allah aşkına, Burcu Biricik bile kendini bu kadar savunmazdı.
“Camdaki Kız, benim için çok heyecan verici ve seyircideki karşılığını da merakla beklediğim bir proje. Nalan, naifliğinin ve güler yüzünün ardında aslında büyük acılar ve hüzün saklamasına rağmen hayal kurmaktan ve masallara inanmaktan vazgeçmeyen bir karakter. Burcu olarak hayata çok daha gerçekçi bir pencereden baktığım için hayal kurmayı Nalan’dan öğreneceğimi düşünmek beni daha da heyecanlandırıyor.”
Her projeden sonra gidiyor bence, yalan konuşmuş.Camdaki Kız tutmazsa hastaneye bile yatabilir.
Harika bir tespitsahalara hoşgeldin tekrardan
Ser verip , sır vermiyorsunuz.
Açıklamaları kısmen samimi buldum. Ancak işin psikolojik açıklamalarına bakarsak şu an içinde bulunduğu işten öyle bir açıklama yapmış bence. Ama yetenekli bir oyuncu olduğu su götürmez bence.
Ve ayrıca @ÖzgürBen tek sezonda 3 farklı projede yer alıp, böyle bir açıklama yapıp, yaptıkları ile dedikleri bir olmayan imajını verip de kendimi rezil etmezdim en azından. Amatör değil amatörün de dibiymiş.
Bu ne ayol dergi kapak çekimi mi?Bu röpörtajda da Nalan karakteriyle ilgili bilgi verdiği için ayrı konu açmaya gerek görmeden paylaşıyorum:
Ve ayrıca @Özgür
Bende öyle sandım valla.Bu ne ayol dergi kapak çekimi mi?
Aynı ona benziyor.Bende öyle sandım valla.
Kaliteli dizi ve oyuncuya kaliteli çekim yaraşır.Bu ne ayol dergi kapak çekimi mi?
Kalitenin bunlardan haberi var mı?Kaliteli dizi ve oyuncuya kaliteli çekim yaraşır.
Valla hem onun hem de tüm Türkiye'nin var ama sen inatla bu gerçeğe gözünü kulağını kapatıyorsun.Kalitenin bunlardan haberi var mı?
Napiyim seni kızdırmak hoşuma gidiyor.Valla hem onun hem de tüm Türkiye'nin var ama sen inatla bu gerçeğe gözünü kulağını kapatıyorsun.
Başarılı olamıyorsun ama.Napiyim seni kızdırmak hoşuma gidiyor.
Öbür afişte öyleymiş inşallah çok zahmet etmemişlerdirAynı ona benziyor.
Ettilerse de boşa zahmet.Öbür afişte öyleymiş inşallah çok zahmet etmemişlerdir
Doğruyu söylemek gerekirse daha iddiali daha güzel fontlu bir afiş bekliyordum ki bu afiş beklenenin baya altında kaldı bu afişi amatör birisi bile yapabilir çok kolay ama az da olsa bir emek sarf edilmiş. Diziyi izleyecek misin bu arada?Ettilerse de boşa zahmet.
A y yok hiç işim olmaz bu ecünnü ile.Doğruyu söylemek gerekirse daha iddiali daha güzel fontlu bir afiş bekliyordum ki bu afiş beklenenin baya altında kaldı bu afişi amatör birisi bile yapabilir çok kolay ama az da olsa bir emek sarf edilmiş. Diziyi izleyecek misin bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?