Burcu Biricik: "Her Projeden Önce Psikologa Gidiyorum!"

Sırf ilk kez peş peşe projelerde oynadı diye ne amatörlüğünü bıraktın ne açgözlülüğünü. Kimin çatladığı belli.
Kim olsa aynı eleştiriyi yapardım, Özge Özpirinçci dahil.
Sense haklı yerde eleştirmek yerine savunmayı seçtin, bu verdiği çelişkili ropörtajına rağmen.

Kim olsa aynı eleştiriyi yapardım, Özge Özpirinçci dahil.
Sense haklı yerde eleştirmek yerine savunmayı seçtin, bu verdiği çelişkili ropörtajına rağmen.
Ne çelişkisi be bu dizi olmasa planını gerçekleştirirdi ve sen de üst üste proje yaptı diye cak cak ötmezdin.
Burcu talep görüyorsa, yeni dizinin senaryosunu da beğenmişse kimseye bir şey demek düşmez nasılsa önceki karakterini unutturacak bir şekilde.

Ben bu sezonda çalışmak istemiyorum diyen bir oyuncunun o sezonda 4 ayrı projede yer alması nereden baksan akla, mantığa zarar. Yapma allah aşkına, Burci Biricik bile kendini bu kadar savunmazdı.

Ben bu sezonda çalışmak istemiyorum diyen bir oyuncunun o sezonda 4 ayrı projede yer alması nereden baksan akla, mantığa zarar. Yapma allah aşkına, Burcu Biricik bile kendini bu kadar savunmazdı.
Bu sezon çalışmak istemiyorum dememiş TV dizisi yapmak (uzun süre rol alacağı için) istemiyordum demiş nasıl okuyorsun Allah aşkına.
Fatma dijital dizi, İnsanlar İkiye Ayrılır film, Kırmızı Oda konuk oyunculuktu yani hepsinde kısa süreli çalışıp gayet de dediğinin arkasında durmuş.
Bence Burcu'nun böyle dediğine sevin onu bile planından döndürmüşse Camdaki Kız'ın gerçekten güzel bir senaryosu var demektir.

Bu röpörtajda da Nalan karakteriyle ilgili bilgi verdiği için ayrı konu açmaya gerek görmeden paylaşıyorum:

Her projeden sonra gidiyor bence, yalan konuşmuş.
Camdaki Kız tutmazsa hastaneye bile yatabilir.
Harika bir tespit
sahalara hoşgeldin tekrardan
Ser verip , sır vermiyorsunuz.
Ben tek sezonda 3 farklı projede yer alıp, böyle bir açıklama yapıp, yaptıkları ile dedikleri bir olmayan imajını verip de kendimi rezil etmezdim en azından. Amatör değil amatörün de dibiymiş.
Ve ayrıca @Özgür

Reactions: Gizmen and Dosi
A y yok hiç işim olmaz bu ecünnü ile.
Sen izleyecek misin?

Reactions: 12.Adam and EmreCan