Burcu Biricik: "Her Projeden Önce Psikologa Gidiyorum!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi Camdaki Kız için geri sayım devam ediyor.

8 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan yapımın başrol oyuncusu Burcu Biricik, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence'ye verdiği röpörtajda kendisiyle ilgili merak edilenleri yanıtlarken dizisiyle ve Nalan karakteriyle alakalı açıklamalarda da bulundu.

İşte o röpörtajdan öne çıkan satırbaşları:

Açıklamaları kısmen samimi buldum. Ancak işin psikolojik açıklamalarına bakarsak şu an içinde bulunduğu işten öyle bir açıklama yapmış bence. Ama yetenekli bir oyuncu olduğu su götürmez bence.

Boğazına sokarım o bastonu senin. .ss
------

Sağol hayatım.
Ben yokken meydan @Aseratgibilerine kalmış iyice.
Had bildirmeye geldim hadsizlere.
Hadsiz olduğunu kabul etmen güzel ama bir insan kendine nasıl had bildirebilir ki orası zor.

Burcu projeden projeye koşuyor, çok amatör diyen @kerem'e Burcu'nun normalde koronavirüs döneminde dizi yapmak istememesi şoku.

Burcu projeden projeye koşuyor, çok amatör diyen @kerem'e Burcu'nun normalde koronavirüs döneminde dizi yapmak istememesi şoku.
Ben tek sezonda 3 farklı projede yer alıp, böyle bir açıklama yapıp, yaptıkları ile dedikleri bir olmayan imajını verip de kendimi rezil etmezdim en azından. Amatör değil amatörün de dibiymiş.

Reactions: Aserat
Ben tek sezonda 3 farklı projede yer alıp, böyle bir açıklama yapıp, yaptıkları ile dedikleri bir olmayan imajını verip de kendimi rezil etmezdim en azından. Amatör değil amatörün de dibiymiş.
Pes. 😱 O laftan bunu anlamak büyük artniyet ister o yüzden bu karanlık ruhunla uğraşamayacağım.

3 değil 4, film de çekti 1 tane ama vizyona girmedi sanırım pandemiden dolayı.

Reactions: kerem