Burcu Biricik "Fatma" Dizisiyle Görüşüyor! | Netflix

Reactions: alperuz and serhatt
Burcu'nun bir sürü hayranı olabilir ama kesinlikle Serenay kadar popüler değil o yüzden laf edilecek bir şey göremiyorum. Zaten her türlü Burcu >> Serenay orası da ayrı.


Günün fıkrası.
Serenay'ın kesip attığı tırnak olamaz Burcu.


Senin cevapların asıl fıkralar, çok güldürüyorsun beni ve forumdakileri.
 
Burcu'nun bir sürü hayranı olabilir ama kesinlikle Serenay kadar popüler değil o yüzden laf edilecek bir şey göremiyorum. Zaten her türlü Burcu >> Serenay orası da ayrı.


Günün fıkrası.
Instagram takipçi sayısına göre mi popülerlik belirliyorsun.
Dediklerin tutarsız, diğer Netflix dizileri için kadrolar böyle oluşturulmuyor. Karaktere göre no-name e yakın isimler seçiliyor. Biz Serenay’ı, Burcu’yu zaten tv’de izliyoruz. Biraz da diğer oyuncular yer alsın.
 
Reactions: serhatt
@Özgür daha önce bir mesajında menajeri sayesinde tiyatro ödülü dağıtmayan yerler bile sırf o oynuyor diye tiyatro ödülü vermeye başlıyor gibi bir şey demişti o geldi aklıma. Evet yeteneğini inkar etmiyorum ama yaşıtları arasında farklı noktaya çıkmasının arkasındaki medya gücüyle de olduğu ortada. Burcu ondan kat kat yetenekli olmasına rağmen onun kadar tanınmıyor maalesef.

Nihal Yalçın da güzel olurdu ama kabul etmediyse de başka isimlere teklif götürülmesi çok normal. Ki bu mantıkla düşünürsek no-name bir isim değil özellikle Yalan Dünya'dan sonra şöhreti iyice arttı. Dilan Çiçek Deniz gibiler söylediğin doğru ama Burcu her rolün hakkını veren bir oyuncu ve popüler isimler rolün üstesinden başarıyla gelecekse neden olmasın.
 
Ya bu dizi seri katile dönüşen dizi dimi? Hani benim tek merak ettiğim dizi


Netflix neden no-name ile karşimiza cıkmıyorsun? Burcu'ya gıcıklığım yok seviyorum ama bu dizinin hakkını veremez. Konusu filan fenemon olunası bi dizi. Eğer anlaşilirsa malasef büyük hayal kırıklığı olur
 
Reactions: serhatt and Aserat
Medyanın abartması beni alakadar etmez, ben olaya objektif bakıyorum. Benim için ikisi de bir. Nihal onlara nazaran no name kalıyor, bunu herkes kabul eder. Ben her türlü izlerim, Burcu zaten sevdiğim bir isim. Ben oyuncu seçimlerini yanlış buluyorum.
 
Aferin bozuk saat misali doğruyu gösteriyorsun arada.
 
Fatma tipi yok Burcu Biricik'te, sırıtır gibi. Nihal Yalçın daha iyi olurdu.
 
Reactions: Araf and serhatt