O zaman henüz kesinleşmemişti çünkü.Ben bu konuyu açmıştım...ama silindi nedense
Bu konu daha önceden de 2 3 kere açıldı heralde.Nasıl yani?
Bu konu daha önceden de 2 3 kere açıldı heralde.
Erdalla partner falan diyede acilmisti galiba.Bildiğim kadarıyla sadece "görüşülüyor" haberi açıldı.
Erdalla partner falan diyede acilmisti galiba.
Oke.Kesin bir şey yoktu o zaman.Bugün resmi açıklama geldi.
Ben önceden de demiştim yurtta Müdür Yardımcısı gibi bir şey olursa güzel olur
Erdal beşikçioğlu ve burcu özberk'in oynayacağı rollerde baba-kız veya sevgili gibi durum yok!
Erdal beşikçioğlu burcu özberk 'i aynı proje de görmek müthiş, orjinali çok iyiydi. Sert ve hafif ayağından engelli (bastonlu) yetimhane' nin müdürü var büyük ihtimal erdal beşikçioğlu oynar. Burcu Özberk ise güçlü ve soğuk bi kadın vardı onu oynar diye düşünüyorum. Çocuklar orjinalinde çok iyi oynuyorlardı, bizler de nasıl olur onu merak ediyorum. Izleyeceğim bu diziyi.
Evet yetimhane 'nin müdürü. Beren'in oynayacağı karakter de annesi bi suçtan dolayı hapise giriyordu ve kızda yetimhaneye götürülüyordu sonra annesi kızı almaya gelmedi sevgilisiyle falan eğleniyordu, kız annesinin kendisini almadığını öğreniyor final de ise annesi almaya geliyor ama kız bu sefer istemiyor ve kendisine bakmak isteyen koruyucu aileyi tercih ediyor.Orijinal de yetimhane müdürü erkek mi? 😱 Ben Erdal, Beren'in babası olur diye düşünmüştüm.
Evet yetimhane 'nin müdürü. Beren'in oynayacağı karakter de annesi bi suçtan dolayı hapise giriyordu ve kızda yetimhaneye götürülüyordu sonra annesi kızı almaya gelmedi sevgilisiyle falan eğleniyordu, kız annesinin kendisini almadığını öğreniyor final de ise annesi almaya geliyor ama kız bu sefer istemiyor ve kendisine bakmak isteyen koruyucu aileyi tercih ediyor.
Yok olmaz çünkü Burcu özberk'in oynayacağı rol aşkla falan ilgilenen bi karakter değil. Erdal beşikçioğlu'nun oynayacağı rol ise çok sert ve katı bi karakter ama sonradan değişiyor.Umarım olmaz öyle bir şey.
Yok olmaz çünkü Burcu özberk'in oynayacağı rol aşkla falan ilgilenen bi karakter değil. Erdal beşikçioğlu'nun oynayacağı rol ise çok sert ve katı bi karakter ama sonradan değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?