Yalan tabii, o sakallar ne öyle?Juan Yaman 'a dönmüş! Sakalsız çok daha iyi.Yalan mı taş gibi olmuş.
İnanmazsan inanma be.
İnanmayacağım zaten, zorla mı inandıracaksın?
Yalan tabii, o sakallar ne öyle?Juan Yaman 'a dönmüş! Sakalsız çok daha iyi.Yalan mı taş gibi olmuş.
İnanmazsan inanma be.
Hadi oradan be gayet daş.Yalan tabii, o sakallar ne öyle?Juan Yaman 'a dönmüş! Sakalsız çok daha iyi.
İnanmayacağım zaten, zorla mı inandıracaksın?
Yeni yetme kim be?Hadi oradan be gayet daş.O yeni yetmeye bin basar bu herif.
Hayır ya ne hocası gayet karizmatik, siz vizyonsuzsanız adam ne yapsın.Sakalları gerçekten çok kötü sahte dinci hoca gibiinşallah oynadığı diziden bir an önce kurtulur
@serhatt bırak şu zevksiz paçozları@Forumdash @EmreCan @MasacRE @Maskeli Fedai
Eski hali çok tatlıydı (hala tatlı) ama yüzü gözükmüyor şimdi sakaldanHayır ya ne hocası gayet karizmatik, siz vizyonsuzsanız adam ne yapsın.
Sende adamı övüyor musun yeriyor musun belli değil, bir karar ver...
Sakalsız hiç iyi değil, sakal erkeğin makyajıdır.Eski hali çok tatlıydı yüzü gözükmüyor şimdi sakaldan
Ben tek eksisini söyledim
Leke'deki haliSakalsız hiç iyi değil, sakal erkeğin makyajıdır.
Kırmızı Oda'daki hali.Leke'deki hali
Orada da çok iyidiKırmızı Oda'daki hali.
Hafif bıyığa da ağırlık verse tadından yenmez.Orada da çok iyidi
Haaaa, bende diyom bu kimden bahsediyor. Şimdi oldu işte.Goril adam.
Bu emojiyi tam olarak olması gerektiği yerde kullandımEcünnü değil yalnız PARLAK BİR TAŞ BU, bu emoji ecünnüler için kullanılıyor.
Sana ve ecünnülere karşı kullanmadığımız zaman tam olması gereken yerde kullanmış olmuyoruz.Bu emojiyi tam olarak olması gerektiği yerde kullandım
Bu hacı sakalıyla krallığı maalesef puff.Uzun zamandır yoktu birileri demiş ki öldü. Şimdi de desinler kral geri döndü.Kudurun erkek müsveddeleri.@xemrexxx @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Sherlock @Araf @Cervantes @Gerekli24 @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 115510
@Dosi @Angelica @Zeyno @12.Adam @The_Erinch
Bakmayı bileceksin, bildiğin zaman o sakalı öyle görmezsin.Bu hacı sakalıyla krallığı maalesef puff.
Yok yok hiçbir şekilde kurtarmıyor, neyse elbet vazgeçer.Bakmayı bileceksin, bildiğin zaman o sakalı öyle görmezsin.
Gayet seksi olmuş bu tarzı da çamurlaşma.Yok yok hiçbir şekilde kurtarmıyor, neyse elbet vazgeçer.
Aaa, seni zevksizliğinle başbaşa bırakıyorum...Gayet seksi olmuş bu tarzı da çamurlaşma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?