Burak Sergen'in Sağlık Durumu Nasıl?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
300311-770x1029-cRYe.jpg

Burak Segren'in sağlık durumu nasıl?

'Çukur', 'Eşkıya Düyaya Hükümdar Olmaz' dizilerinde yer alan ve şu sıralar 'Sadakatsiz' dizisi ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Burak Sergen, geçtiğimiz ay evinde fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştı.

Solunum sıkıntısı yaşayan ve koronavirüs testi pozitif çıkan Sergen, 1 ay sonra yoğun bakımdan normal odaya çıkartıldı. Ara sıra solunum sıkıntısı yaşayan ünlü oyuncu, “Tekrar hayatın bir yerinden tutunmak çok güzel bir şey. Nihan’ı hep hissettim. Çünkü hep yanımda olduğunu biliyordum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sergen, rol aldığı Sadakatsiz dizisinin bu akşam yayınlanacak olan bölümünde görüntülü konuşma ile bağlanılacağı konuşuluyor.

Kaynak: Hürriyet

Daha yeni hastalık atlatan adamın burnunun dibine kamera sokmasalarmış keşke. Kendisinin memnuniyetsizliği de direkt yansımış zaten. :A Neyse çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda tam anlamıyla sağlığına kavuşur.

Çok geçmiş olsun. Sezon finaline kadar geleceğini sanmıyorum ki doğru olan da gelmemesi bence. Yine de umarım ara ara 2 dakika da olsa görürüz.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
İnanıyoruz ki en kısa zamanda rahatsızlığını yeneceksin. Çabuk iyileşip, bir an önce aramıza dönmen dileğiyle.Geçmiş olsun.