Burak Kut'un Albüm Sürprizi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Pop müziğin sevilen ismi Burak Kut yepyeni albümü ''Sevginin Her Hali'' ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bu zamana kadar pek çok şarkıyla ki bu şarkılar ''Bebeğim'', ''Komple'' ve ''Karar Bize Ait'' gibi hit şarkılar yapmıştı başarılı şarkıcı.

Yeni albümü de oldukça iddialı şekilde gelmeye hazırlanıyor. Albümde 4 şarkı yer alacak.

Albüm 9 Ekim'de piyasaya çıkacak ve albümün çıkış parçası ise ''Ver Allah'' oldu.

@denizz19 Klibi çıkmış bunun bugun Krral tv'de gördüm bende 😕

Yalnız sitelerde henüz yayınlanmamış şarkı @Forumdash
İlginçtir bulamadım.

Klibin ben de izledim bir kez Kral TV'de bir kez Kral Pop TV'de.

Ben beğendim şarkıyı tutar gibi geldi ama Burak Kut unutturdu kendini iyi promosyon yapması lazım ve Pasaj'la biraz zor gibi.

Şarkı bence de fena değil ama bir Komple de değil açıkçası.

Şarkı bence de fena değil ama bir Komple de değil açıkçası.
O kesin, bir "Komple" kolay çıkmıyor zaten.

Burak Kut'u anlamıyorum açıkçası Komple'nin olduğu albümle yıllar sonra bomba gibi dönmüştü. Bence albümdeki diğer şarkılar da çok iyiydi. 4-5 tane hit klip rahatlıkla çıkaracak bir albümdü ama iki kliple kapattı sonra da tamamen farklı tarzda bir albüm yaptı. (Kötüydü ve hiç tutmadı)

Oysa Komple'nin olduğu albüm ayarında devam etse 90'larda olduğu gibi pop müzik denildiğinde aklımıza ilk gelen isimlerden olmaya devam edebilirdi.

Kesinlikle öyle zaten. Olması gereken de buydu ki zaten Meyra ile olan düeti de gayet iyiydi. Ama ne bileyim dinleyici bir şarkıyı dinlerken çok seçicidir genelde. Burak Kut yaptığı işin devamını getirebilecek potansiyele sahip ama uygulama da sıkıntı çeken biri. Buna dikkat etmesi şart.

Bilmiyorum belki kendi çok önde olmak istemiyor. Çünkü bunları görüyor olması lazım. Bence istedikten sonra yine kolayca önlerde olabilir.