Sen dedinMalum kişi malum kişidir abi, herkes de bunu bilir.Fatih Terim nereden çıktı onu anlamadım ki ben.
Sen dedinMalum kişi malum kişidir abi, herkes de bunu bilir.Fatih Terim nereden çıktı onu anlamadım ki ben.
Ha? Ne zaman demişim bunu?Sen dedin
Boşver,kısır döngüye sokmaHa? Ne zaman demişim bunu?
Terim özel harekat sağ olsun bayağı güldüm mesajlaraTaraftar olarak seni başa getirdik, taraftar olarak seni o koltuktan indireceğiz. Zaten sapık yönetim kurulun sayesinde suyun iyice ısındı, Faruk Süren hariç camiada her kesimi karşına aldın. Kasımpaşa maçında stadyumu Bırak Elmas diye inletmezlerse bu taraftara yazıklar olsun…
Bu bizimde başımıza gelebilir Divan kurulu seçimi var 9 Nisanda İbra etmemek mantıksızlık Tüzüğü değiştirecek yıllık 300 lira veren kongre üyesi olacak Yurt dışı üyelik açacak 300 Euro yılık Full membership 600 Euro Kıdemli üyeler 300 Euro Öğrenci üyeler 300 EuroFatih Terim'i koruma vaadiyle başa gelip Fatih Terim'i kovan muhteşem başkandır. Kendisine haksızlık edenler utanmalıdır.
galatasaraya kongre üyesi olan arkadaşım vardı sende 100 tl ver üye ol belki sen başkan olursun sizde 5 yıl on yıl sınırı yokturhttps://twitter.com/x/status/1508080275347185671
Giderayak TFF'den son bir ayar yemeyi bile başarmış vallahi helal olsun.. İşte Burak Elmas böyle bir başkandı.. @Sherlock @MEnes @MasacRE @DarkLegenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?