Spor Burak Elmas

Taraftar olarak seni başa getirdik, taraftar olarak seni o koltuktan indireceğiz. Zaten sapık yönetim kurulun sayesinde suyun iyice ısındı, Faruk Süren hariç camiada her kesimi karşına aldın. Kasımpaşa maçında stadyumu Bırak Elmas diye inletmezlerse bu taraftara yazıklar olsun…

Reactions: Gerekli24
Terim özel harekat sağ olsun bayağı güldüm mesajlara

Gelmiş geçmiş ve umuyorum ki gelebilecek en rezil en kötü en başarısız en… GS başkanıdır. Şubat ayı çabuk biten aydır, Mart ayında seni o koltuktan indireceğiz. Vallahi de billahi de indireceğiz. Seni ibra eden Galatasaraylı değildir bu noktadan sonra. Dün de dedim, Ali Koç’un 4 senelik başarısızlığını sen 6 ayda bize yaşattın ama biz sana değil 4 sene, 4 ay bile müsaade etmeyeceğiz o koltukta kalmana.

Galatasaray Galatasaray olalı böyle bir rezillik görmedi…

Reactions: Gerekli24
Gedson transferinde bana göre masumdur. Sebebine gelecek olursak Gedson'u 7.5 verecek kadar değerli bir transfer olarak görmemiş ve masadan kalkmış bu da gayet doğal bence.
Menajer ve taraftar gazıyla transfer yapmaması bence takdir edilmesi gereken bir durum. Tamam başarısız şu ana kadar ama bu durumda suçu yok bence. Gedson cidden o paraları edecek bir futbolcu olsa Avrupa'da bir kulüp verirdi herhalde tek adı Gs-Bjk ile anılmazdı.

Kendisinin tek suçu istememesidir. İstese Gsyi şampiyonlar ligi şampiyonu bile yapardı.

Reactions: Tolstoyevski
Fatih Terim'i koruma vaadiyle başa gelip Fatih Terim'i kovan muhteşem başkandır. Kendisine haksızlık edenler utanmalıdır.

Fatih Terim'i koruma vaadiyle başa gelip Fatih Terim'i kovan muhteşem başkandır. Kendisine haksızlık edenler utanmalıdır.
Bu bizimde başımıza gelebilir Divan kurulu seçimi var 9 Nisanda İbra etmemek mantıksızlık Tüzüğü değiştirecek yıllık 300 lira veren kongre üyesi olacak Yurt dışı üyelik açacak 300 Euro yılık Full membership 600 Euro Kıdemli üyeler 300 Euro Öğrenci üyeler 300 Euro
@bazinga Shamrock Roversa üyeliğe izin vermeliler en mantıklı ordan olur @bazinga adamların yüzde 25 hissesine sahip oluyorsun

Son düzenleme:
Reactions: bazinga