Bi sen kaldın
Show da yanılmıyor böyle patron olduğu bir dizi vardı balon suratlı kızla oynuyorlardı yine öyle birşey olacaktır bir salak sakar ecünnü bulurlar yine yanına
Bi sen kaldın
Show da yanılmıyor böyle patron olduğu bir dizi vardı balon suratlı kızla oynuyorlardı yine öyle birşey olacaktır bir salak sakar ecünnü bulurlar yine yanına
Yok kız o romantik komediydi bu ağır bi iş olurShow da yanılmıyor böyle patron olduğu bir dizi vardı balon suratlı kızla oynuyorlardı yine öyle birşey olacaktır bir salak sakar ecünnü bulurlar yine yanına@xBUGRAx
Bence onun gibi olur gözümden düştü son zamandaYok kız o romantik komediydi bu ağır bi iş olur
Starda Benim Tatlı Yalanım izle sen kız çocuklarının başrol oldu dizileri seversin ben bile gıcık olmadıma göre beğenirsinFoxtaki rolünü taklit edecek gibi. Kendini geliştiremeyecek oluşu üzücü.
senin gözünden düşen kazanıyor bu devirde iyi ki düşmüşBence onun gibi olur gözümden düştü son zamanda
Starda Benim Tatlı Yalanım izle sen kız çocuklarının başrol oldu dizileri seversin ben bile gıcık olmadıma göre beğenirsin
Hhaha orası öyle fazla abartılıyorlar sevmediklerimsenin gözünden düşen kazanıyor bu devirde iyi ki düşmüş
Yine tekrarları yayınlanıyor değil mi en son Rıza babalar yerine geldi diyordu @YiğittFurkanda diğer kızda ucuz geliyor bana. Bu yaz dizileri tırt çıktı. Hiç birini izlemem. Aşkı Memnu yeter bana
https://twitter.com/x/status/992057002640756738Hhaha orası öyle fazla abartılıyorlar sevmediklerim
Bihterden özenmiş pompy senaryoyuYine tekrarları yayınlanıyor değil mi en son Rıza babalar yerine geldi diyordu @YiğittKadını bir tamamen gömemiyoruz mezardan çıkıp duruyor benim gibi
Olur mu üstadlarım sizin elinize su bile dökemeyiz.
Mersi şekerim, bunu farketmene sevindimOlur mu üstadlarım sizin elinize su bile dökemeyiz.
Kudurukluk konusunda dedim yoksa sizi niye öveyim durduk yere.Mersi şekerim, bunu farketmene sevindim
Bence becerikli ve zevkli oluşuma değindinKudurukluk konusunda dedim yoksa sizi niye öveyim durduk yere.@xemrexxx
Beni taklit etmekten vazgeç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?