2.sorunun muhatabı @xemrexxx gibi geldi banaNeden takmayayım, saçmalarsan takarım.Sen soruma cevap ver ikincisine.
2.sorunun muhatabı @xemrexxx gibi geldi banaNeden takmayayım, saçmalarsan takarım.Sen soruma cevap ver ikincisine.
Sana bir tane Burak sorduk, adam akıllı cevap ver mendebur bunak!!!!
Avatarındaki resme göre çok sıradan bir tip kaç verim 3 yeter? Burak en azından 6 hak ediyorSana bir tane Burak sorduk, adam akıllı cevap ver mendebur bunak!!!!
Burak daha taş yani?Avatarındaki resme göre çok sıradan bir tip kaç verim 3 yeter? Burak en azından 6 hak ediyor
Eh işte artık toprak taşiBurak daha taş yani?
Avatarındakinin içini görmedikNe alaka be kıvırcık olanlar uygunsuz mu oluyor?
Avatarımdaki oğlan mı Burak mı daha parlak?@xemrexxx
İçindeki derken?Avatarındakinin içini görmedik
Burak ın memeler büyük gösterişli seninkini bilmiyoruzİçindeki derken?
Orhan da spor yapıyor sıkı bir şekilde onunkiler de büyük ve gösterişlidir.Burak ın memeler büyük gösterişli seninkini bilmiyoruz
Murat Soner'in videosuyla izlemiş kadar oldum.Şampuan reklamı için saçini değil vucudunu öne çıkarcak heralde
------
En iyi işi Maraşlı'yı izlememişin
------
Evet az ama yakışıklılıgı için değilBu kadar popüler olmasına rağmenBİ de TL yaniDolara vur 100bin dolar bile değil
Soyadı senin hoşuna giden Orhan mı buOrhan da spor yapıyor sıkı bir şekilde onunkiler de büyük ve gösterişlidir.
Soyadından çok kendisi hoşuma gidiyor, evet bu o.Soyadı senin hoşuna giden Orhan mı bu
Aman be adam, sana oyunculuğundan bahset diyen mi oldu, fiziği, tipi dururken oyunculuk sence umurumda mı?Kaçak'ta izlemiştim ilk olarak, karakteri çok silikti böyle ama tepkileri güldürüyordu. Sonra Medcezir'de görmüşümdür belki ama tam hatırlamıyorum. Son olarak Yarım Kalan Aşklar'da izledim, iyiydi. Bu dizisinde de ilginç tepkileri vardı ama karakterine renk katıyordu.Hani böyle şaşırmış, ortama yabancı duran bir karakter olur ya, o tarz bir karakter uyuyor.
Burak Deniz kısacası kendisini daha fazla geliştirmeli, daha fazla kaliteli yapımlarda rol almalı. Sonuç olarak Kıvanç Tatlıtuğ da zirvesini 30'lu yaşlarının sonlarına doğru göstermeye başladı. Ezel'le başladı, Kuzey Güney zirvesiydi, sonrası geldi zaten. Ezel'den öncesi de var tabii de, Ezel'le birlikte oyunculuğuyla ön plana çıkmaya başladı. Eski dizilerinde hep eleştirilirdi oysa ama özellikle Kuzey Güney'le kendini net bir şekilde göstermeye başladı. Kuzey Güney'de doğal oyunculuğuyla ön plana çıktı.
Sanırım o videosunda sonda yine de senaryo olarak beğenmişti. YKA'yı eleştirmeye kalksa izlediğin için kendini camdan atman gerekirMurat Soner'in videosuyla izlemiş kadar oldum.
Tipi seni ilgilendirir, beni değil.Aman be adam, sana oyunculuğundan bahset diyen mi oldu, fiziği, tipi dururken oyunculuk sence umurumda mı?
YKA kötü değil ama sonunu iyi bağlayamadılar işte.Sanırım o videosunda sonda yine de senaryo olarak beğenmişti. YKA'yı eleştirmeye kalksa izlediğin için kendini camdan atman gerekir
Dur bi delilik yapıp hemen pencereyi açmaTipi seni ilgilendirir, beni değil.
YKA kötü değil ama sonunu iyi bağlayamadılar işte.
Olsun yine de yorumunu merak ediyorum.Tipi seni ilgilendirir, beni değil.
YKA kötü değil ama sonunu iyi bağlayamadılar işte.
Murat az sonra özür videosu cekecekAyrıca @bazinga da sevmiş mesela diziyi.
Senden çooooooook daha taş olduğu için çekemiyorsun.Eh işte artık toprak taşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?