Burak Deniz ve Nilperi Şahinkaya Arasında Şok Olay!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,607
Reaksiyon puanı
62,926
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
15424893-728xauto.jpg


Son dönemin başarılı oyuncularından Burak Deniz şok bir olayla gündemde.

'Şahmaran' dizisinin çekimleri için Adana'da bulunan Deniz, içkiyi fazla kaçırınca olanlar oldu. Dün gece 02.00 sularında Sheraton Oteli'ne giden genç oyuncu, 29. Altın Koza Film Festivali için şehre gelip otelde kalan, daha önce hiç tanışmadığı Nilperi Şahinkaya'nın masasına defalarca giderek taşkınlık çıkardı.

Deniz, Şahinkaya'ya peş peşe ağır küfürler edince sevgilisi Emre Yusufi ve Burak Deniz arasında kavga çıktı. Burak Deniz “Bana mı vuracaksın, vur hadi” diye bağırmaya devam ederken çevredekilerin ikiliyi hemen ayırdığı, Yusufi'nin ise olayın kamera görüntülerini yönetimden istediği öğrenildi.

Kaynak: Birsen A.
 
  • İlginç
Reactions: Gerekli24

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,607
Reaksiyon puanı
62,926
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Emre Yusufi'den gelen açıklama:
“Hiç tanımadığımız hiçbir zaman aynı mekanda bulunmadığımız gelirken ‘Şu an çok sarhoşum ve muhtemelen buraya geldiğimi daha sonra hatırlamayacağım” diyen Burak, toplamda masamıza dört defa 10’ar dakika arayla gelip özellikle ilk başta yakın arkadaşıma küfürlü tacizde bulunmuştur. 3. gelişiyle Nilperi hiç diyaloğa girmeden odasına çıkmak için kalktığında ‘Si…” diyor ve biz halen defansta olarak kendisini sözlü uyarıyoruz. Küfür etmeye devam edince kalktık ve hiç müdahale olmadan burun buruna geldik. Menderes Samancılar ve Levent Özdilek Burak’i tutuyor ve uzaklaştırıyor. Bu arada ‘Bana bir tane vursana’ diye tahrik etmeye devam ediyor. Uzaklaştırıldıktan 10 dakika sonra 4. ve son kez gelip küfür ve yumruk savuruyor. Ve bizi yine ayırıyorlar. Olayın her anında sakin kaldık. Sadece ‘Düzgün konuşsana’ dedik. Asla atak yapmadık, hep defans yaptık ve alkollü olduğunun idrakındaydık. Masamıza ikinci gelişinde oturduğu masadan sıkıldığından bahsetmişti ve biz de tebessüm etmiştik. Ve bunun üzerine hiç tanımadığı arkadaşıma ‘Ne gülüyorsun’, ‘Sus si…” gibi iki küfürlü lafla olayı kendi başlatmıştır. 3. Ve 4. Gelişini asla anlamadık ve hiç diyalogta olmadık, tahrik etmedik. Nilperi’ye ‘Si…” dedi ama “Or…” dediğini ben duymadım.”

Burak Deniz'in menajerinden gelen açıklama:
“Bugün Burak Deniz hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak bir yanlış anlaşılma sonucu yemekli bir ortamda iki taraf arasında yaşanan tartışmadan Burak Deniz’in kendi adına üzgün olduğunu belirtmek isteriz. Ancak haberde ismi geçen oyuncu Nilperi Şahinkaya’ya herhangi bir küfür veya hakaret içerikli söz sarfedildiğine dair iddiaların gerçeği yansıtmadığının önemle altını çizer, yaşanılan tartışmanın başka hiçbir yere çekilmemesini rica ederiz.”

Nilperi Şahinkaya'nın avukatından gelen açıklama:
“Müvekkil Nilperi Şahinkaya, erkek arkadaşı ve diğer arkadaşının sözlü ve fiziksel saldırıya uğradığına ilişkin haberlerin basına yansıması ve Burak Deniz isimli oyuncunun menajeri tarafından haberlerin yalanlanması sebebiyle konuya ilişkin kamuoyunun bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti hasıl olmuştur.
15.09.2022 tarihinde Adana Altın Koza Film Festivalinde jüri üyesi olarak yer alan Müvekkil Nilperi Şahinkaya’nın konakladığı otelde müvekkil, erkek arkadaşı ve diğer arkadaşları ile bir aradayken daha önce hiçbir ortamda tanışmadığı Burak Deniz’in birkaç kez masaya oldukça alkollü bir şekilde gelip müvekkil ve yanındaki erkek arkadaşına sinkaflı küfürler ettiği, ortam gerginleşince müvekkilin masayı terketmek zorunda kalması akabinde arkasından küfürlerine devam etmesi suretiyle hakaretlere maruz kalmıştır. Aynı zamanda ortamın gerginleşmesini engellemek isteyen müvekkilin yakın arkadaşı Deniz Akıncı’nın araya girmek istemesi sonucunda Burak Deniz’in kendisini darp etmek amacıyla yumruk sallaması şans eseri ilgili şahsın suratına gelmemiştir.
Burak Deniz tarafından müvekkil ve arkadaşlarına yönelik sinkaflı küfürleri, hakaret eylemleri ve fiziksel saldırısı sebebiyle her türlü somut delillerle tüm yasal haklarımızı kullanarak sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Nilperi Şahinkaya… Vekili Av.Y.Nail GÖNENLİ)
 
  • İlginç
Reactions: cookies

Angelica

Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,979
Reaksiyon puanı
57,132
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Ah Burak Ah şu alkolde ne buluyorsunuz neden içiyorsunuz anlamıyorum ki
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,260
Reaksiyon puanı
62,897
Puanı
1,060
Yazıklar olsun böyle hareketleri yapmasını hiç ummayacağım biriydi. Ağzınla içmeyeceksen içme hadi içiyorsun da millete neden sarkıntılık ediyorsun. Gözümden düştü...
 

Gerekli24

Favori Üye
Katılım
2 Şubat 2020
Mesajlar
11,880
Reaksiyon puanı
10,393
Puanı
710
Yaş
21
Konum
Bursa
Bu adama bir türlü ısınamıyordum. Normalde haber yanlış belki derim ama açıklamalar geldiğine göre haber doğru gözüküyor.