Burak Deniz: "Çektiklerinizi Lütfen Siler Misiniz?"

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,777
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Yakışıklı oyuncu Burak Deniz, magazin muhabirlerine yakalandı!

'Aşk Laftan Anlamaz' ve 'Bizim Hikaye' gibi başarılı dizilerde rol alan genç ve başarılı oyuncu Burak Deniz, geçtiğimiz gün Arnavutköy'de magazin muhabirlerinin objektiflerine takıldı.

Sağlık Bakanlığı'nın başlattığı 'evde kal' hareketine uymayan oyuncu, aracından indiğinde her ne kadar sosyal mesafe kurallarına dikkat etse de maske ve eldiven takmaması gözlerden kaçmadı. Muhabirlerin kendisini görüntülendiğini fark edince sinirlenen Deniz, "Arkadaşlar burası benim mahallem, şimdi evime gireceğim. Çektiklerinizi lütfen siler misiniz?" ifadelerini kullandı.

Reactions: Angelica and Gizmen
Bunu çeken ekibin de dışarıda olması ilginç. Böyle günlerde bile magazin haberleri kovalamaları daha da ilginç. Güncel haberler için mecburen dışarıda olan muhabirler oluyor, ancak bence magazin haberi kovalanması doğru gelmiyor bu zamanlarda.

Saçma sapan bir haber. Kendi arabasında da mı maske takacak? Gerçekten önemli bir işi olabilir. Maskeyi, eldiveni arabada çıkarmış olabilir.

Bu durumlarda bile haber çıkarmaya çalışmak acınası bir durum. Zor gerçekten ünlülerin işi.

Adam belki markete gitti, bir ihtiyacı vardı. Arabadan inmeden halleti belki işini. Ben bizim ünlülere üzülüyorum, adamlar nefes alsa haber yapıyorlar. Saçma.

200 metrelik yolu yürümek yerine araç kullanmayı tercih etti.

İfadesi var Sözcü'nün sitesinde, ne kadar doğru bilemem. Magazincilerin ünlülerin bu durumda bile peşini bırakmaması cidden saçmalık!

Bu adamdan virüs mirüs bulaşmaz