Burak Aksak'ın Yeni Filmi ''Kara Bela''nın Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,912
Puanı
1,061
thumbnail_1437551315.jpg

Geçen yıl Bana Masal Anlatma filmiyle büyük izlenme yakalayan Burak Aksak'ın yeni filminin vizyon tarihi belli oldu.

Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği, başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil, Cengiz Bozkurt, Seda Bakan Erel, Tarık Ünlüoğlu ve Sadi Celil Cengiz'in bulunduğu filmin çekimleri Adana'da devam ediyor. ''Kara Bela'' filmi 18 Eylül'de vizyona girecek.

''Kara Bela'' 18 Eylül Cuma günü sinemalarda!

Keşke Ekim ya da Kasım ayına kalsaymış. Kadro güzel duruyor, iş yapabilir bence.

Ben Bana Masal Anlatma gibi Ocak'ta gireceğini düşünmüştüm. Gerçi film iddialı ve güzel olduktan sonra tarih pek önemli değil. Bekliyoruz. :)

Burak Aksak kafası mükemmel oluyor, o yönden sabırsızlıkla bekliyorum filmi. Filmin oyuncu kadrosu da çok iyi. Bana Masal Anlatma'yı sinemada izlemek istemiştim ama izleyememiştim. Karabela'yı sinemada izlemeyi düşünüyorum. Çok iyi bir film ortaya çıkacaktır, ona şüphem yok. :)

Burak Aksak kafası mükemmel oluyor, o yönden sabırsızlıkla bekliyorum filmi. Filmin oyuncu kadrosu da çok iyi. Bana Masal Anlatma'yı sinemada izlemek istemiştim ama izleyememiştim. Karabela'yı sinemada izlemeyi düşünüyorum. Çok iyi bir film ortaya çıkacaktır, ona şüphem yok. :)
Bana Masal Anlatma'yı netten de olsa izle derim, hala geç kalmış sayılmazsın. :)

Burak Aksak var ise kesinlikle mükemmel bir film geliyor, Bana Masal Anlatma'ya gidememiştim internet üzerinden izlemiştim ama buna kesin gideceğim bir sorun çıkmazsa :)