Burak Özçivit'ten Şaşırtıcı Bir Reklam Filmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Nil Özer / Star Gazete
Malkoçoğlu filmi için kısa saçıyla kendine yeni imaj çizen Burak Özçivit, oynadığı reklam filmi için haftalarca boks dersleri aldı.
ÖNÜMÜZDEKİ haftalarda çekimleri tamamlanacak Malkoçoğlu uyarlaması için kamera karşısına geçen Burak Özçivit, ekranlara reklam starı olarak döndü. Ünlü oyuncu, yoğun mesai arasında Clear Men'in reklam filminde de görev aldı. Yurtdışında Cristiano Ronaldo'nun tanıttığı markanın Türkiye'deki tanıtım yüzü olan Özçivit, markanın dün düzenlediği lansman toplantısında soruları cevaplandırdı.
Ekranda saçlarımla hasret gideriyorum
'Oynadığım filmi seyredip saçlı halimle hasret gideriyorum' diyen Burak Özçivit, Malkoçoğlu rolü için saçlarını kestirmişti. Özçivit, konuşmasına şöyle devam etti: 'Her rolün hakkını vermek lazım. Malkoçoğlu filminin çekimlerine yakında başlıyoruz ve Malkoçoğlu'nun saçları kısa. Bu nedenle saçlarımla vedalaşmak zorunda kaldım. Saçlarım en son Clear çekimlerinde uzundu ve açıkçası ben de reklam filmini izleyip saçlarımla hasret gideriyorum. Reklam filminin benim için böyle bir önemi de var. Malkoçoğlu'nun çekimleri bitince tekrar uzun saça döneceğim.'
Sahnenin gerçekçi olması gerekti
Ünlü yönetmen Thor'un çektiği yeni reklam filminde farklı karakterleri canlandıran Burak Özçivit, Rock'yi canlandırdığı sahneler için boks dersi aldığını söyledi. Özçivit, 'İzleyiciler için en önemli şey performansımızın gerçekçiliği. Spor yapıyorum ama birkaç saniye için de olsa bir boksörü canlandıracaksam gerçekçi olması gerekir. Bu nedenle birkaç hafta eski bir profesyonel boksör ile çalıştım. Ben de kendimi daha emin hissettim, umarım iyi bir performans olmuştur' dedi.
Film müzisyenleri: Bize niye ödül yok
GEÇTİĞİMİZ hafta sonu dağıtılan 19. Altın Koza ödülleri sonrasında, festivalde yarışan filmlerin müziklerini hazırlayan isimler, 'En İyi Film Müziği' dalında ödül verilmememisini eleştirerek ortak bir mektup kaleme aldılar.
Barış Dokuzer, Cenker Kökten, Ferit Özgüner& Harun İyicil, Kemal Kahraman, Pascal Lesport ve Saki Çimen'in yazdığı mektupta şu ifadelere yer verildi: '... Son yıllarda üzerindeki ölü toprağını atıp sesini günbegün daha fazla duyuran Türkiye sinemasının bu dostane arenasında bizler de tüm bu güzel duyguları yaşadık... Ödül gecesi aradığımız dost aynasını bulamadık. Liyakatimizi ölçen, emeğimizi ödüle değer bulmayan ama bir yandan bizi muhatap almayan bir puslu ayna bulduk önümüzde...'