Burak Özçivit'in Yeni Rolü Netleşti!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1399461104.jpg

Çok yakında Star TV ekranlarında yayınlanacak olan ve başrolünde Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterine hayat vererek büyük kitlelere hitap eden Burak Özçivit'in yer alacağı dizinin hazırlıkları sürüyor.

Ay Yapım imzalı dizide yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, fakirken aniden zengin olan bir genci canlandıracak. Özçvit'in dizide kadın başrol oyunsu olarak sevgilisi Fahriye Evcen'i istediği yolunda çıkan haberlere Star yönetimi ''Kadın oyuncu belli değil'' açıklaması yaptı.

Dizinin kadın başrol oyuncusu henüz netleşmesede 3 alternatif üzerinde durulduğu öğrenildi.

Servete konacak yani Medcezir'de ki Yaman gibi bir şey oalcak. Bence beceremez bu rolü.:)

Ne zaman baslayacak acaba
Ay yapımın şu anda buranın dizisi medcezir ve Kıvanç'ın yeni dizisi olacak...
peki bu diziler nereye sığacak

Neredeyse her dizide bu rol oluyor zaten, o yüzden çok sıradışı bir yanı yok... :)

Bence de Fahriye iyi olur, ama sürekli birlikte oynamanın sağlıklı olduğundan emin değilim. Hayırlısı olsun yine de... :)

Ne zaman baslayacak acaba
Ay yapımın şu anda buranın dizisi medcezir ve Kıvanç'ın yeni dizisi olacak...
peki bu diziler nereye sığacak

Kıvanç'ın yeni dizisi yok deniliyor. Adam Ameirka'ya gidiyormuş.

Neredeyse her dizide bu rol oluyor zaten, o yüzden çok sıradışı bir yanı yok... :)

Bence de Fahriye iyi olur, ama sürekli birlikte oynamanın sağlıklı olduğundan emin değilim. Hayırlısı olsun yine de... :)

Sonradan Zengin oluyor diyor konuda. Bence geçmişi böyle çileli bir rol olacak o nedenle aynı dğil sanki diğer rollerle.:D Çetin mesela playboydu yine Çalıkuşu'ndada aynıydı MY'dede öyleydi.:D

Kıvanç'ın yeni dizisi yok deniliyor. Adam Ameirka'ya gidiyormuş.

Sonradan Zengin oluyor diyor konuda. Bence geçmişi böyle çileli bir rol olacak o nedenle aynı dğil sanki diğer rollerle.:D Çetin mesela playboydu yine Çalıkuşu'ndada aynıydı MY'dede öyleydi.:D
Bizi engin (!) bilgilerinle aydınlatmana gerek yoktu. Hem bence biraz klişe bir rol. En azından daha önce işlenmediği söylenemez... :A

anlamadım ben bumu senaryosu yanı fakir bir gencin zengin olmasını konu alıyor burak gibi birisini böyle bir senaryoda ciddi ciddi harcamayı düşünmüyorlardır umarım 😱😱😱
ayolll yeşilcam döneminde bile çok sıradan bir senaryoydu bu genc kızın yada genc erkeğin fakirken zengin olması belkide en kılasik senaryodur birde yeşilçam döneminden 45 yıl geçmiş ve hala bu senaryoyu kullanıyorsak pess doğrusu 45 yılda hiçmi yaratıcılık gelişmez (b)(b)

Fakirken zengin olmuş birini mi anlatacak dizi?? Bende konuyu çok klişe buldum. Dizinin senaryosu iyi işlenmezse diziyi hiçbir şey kurtaramaz bana göre.

Calikusu gibi aşk dizisinde degilde senaryosu saglam aksiyon sahneleride olan bir yapimda yer almali. Son dizisinde resmen harcandi umarim bu sefer yetenegine ve Popülaritesine uygun bir yapim olur.

Burak'ın oyunculuğunu hiç beğenmiyorum yeni dizisi de beni ilgilendirmiyor. :)

hayatımda gördüğüm en kötü oyunculardan biri bu adam harbiden hiç ilerleyemiyor yav dizisi falan tutmaz bunun

Beğenmediğim ve itici bulduğum birisi. Dizinin konusunu da beğenmedim.

Ay yapım'a olan sempatikliğimle bile destekleyesim gelmiyor:(

"Evet efendim, sepet efendim, emredersiniz sultanım" derse anca kurtarır :T:

Forum İstatistikleri

Konular
176,271
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak