Yenisi tabi ki@Forumdash @serhatt @Yiğitt @alperuz @bazinga @sokak sanati @eskici @emreemreu @Emre Ozansoy @eskici @Ahmed
Sanırım bu işinizi görür.
Yenisi tabi ki@Forumdash @serhatt @Yiğitt @alperuz @bazinga @sokak sanati @eskici @emreemreu @Emre Ozansoy @eskici @Ahmed
Yenisi gelsin.@Forumdash @serhatt @Yiğitt @alperuz @bazinga @sokak sanati @eskici @emreemreu @Emre Ozansoy @eskici @Ahmed
Yaa şu çocugun bi daha suratını görsek
Koltugu yadırgamadım nedenseDuvarla renk uyumu oluşturdugu için heralde
Ama sadece burada çocuğun yüzü tam gözükmüş, o sen dediyğin daha samimi evet.Buna değilde ikisinin güldüğü poza eridim.
Rengi dışında direkt Burak, yani bu kimin bebeği deseler tüm Türkiye bir ağızdan Burak der. O derece tıpkısı.
Rengi dışında direkt Burak, yani bu kimin bebeği deseler tüm Türkiye bir ağızdan Burak der. O derece tıpkısı.
4-5 ayda bir kere çocuğu paylaşıp böyle rekorlar kıracak gibi. Benim kız Kylie de başlarda böyle yapıyordu hatırlarsın.Rengi annesi. Yanaklar falan Burak
Bu arada 1.5m beğeni olmuş. Fahriye'nin genel olarak beğenileri çok yüksek.
4-5 ayda bir kere çocuğu paylaşıp böyle rekorlar kıracak gibi. Benim kız Kylie de başlarda böyle yapıyordu hatırlarsın.
Saçlara bak.
Cimri bunlar anacım.Aynı kıyafet ile 2 kere paylaşmasına ne diyorsun. Parası mi yok bunların@Harunnn60
Dizileri tutmayınca Burak almadı galiba kıyafet.Aynı kıyafet ile 2 kere paylaşmasına ne diyorsun. Parası mi yok bunların@Harunnn60
Burak almıyordur. Ama Burağın kendisi yeter.Yalnız yılanlığım yine üzerimde. Aynı kıyafet ile daha önce de pozlar vermiş. Fakir mi ne@xemrexxx @Forumdash
Çok beğenemedim bu fotoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?