2 si de çok iyi benceBelkide dünya üzerinde bu kadar abartılan ilk 5 listeye girebilirOyunculuk zaten yokta tipte okadar abartılıcak gibi değil yanı ortalama bir tipe sahip ve karizması hiç yok
Kaan bu adamdan 10 gömlek karizmatik hele bakışları@Forumdash @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati
Kenan çakması2 si de çok iyi bence
burak a bu kadar kalın bıyık ıyı değil yakısmıyor cidden
Belkide dünya üzerinde bu kadar abartılan ilk 5 listeye girebilirOyunculuk zaten yokta tipte okadar abartılıcak gibi değil yanı ortalama bir tipe sahip ve karizması hiç yok
Kaan bu adamdan 10 gömlek karizmatik hele bakışları@Forumdash @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati
2 si de çok iyi bence
burak a bu kadar kalın bıyık ıyı değil yakısmıyor cidden
Kenan çakması
Keisnlikle ortalama tipi var abartılıcak birisi değil
Medya şişirmese bile kendilerini şişirip ekrana sürüyorlar@xemrexxx Kıllı hanzo sever
Kaan gerçekten çok dikkat çekici bir karizmatikliği var bu Burak düz ortalama birisi
Medya şişiriyor bunları
Koca kafalı bir adamMedya şişirmese bile kendilerini şişirip ekrana sürüyorlar
Aleynaya soralım mı 2000li olarakKoca kafalı bir adamBunları anca 2000 lı ergen kızlar ayılıp bayılır bizim 90lı nesil ayırt edebilir
Aaa tam onlukAleynaya soralım mı 2000li olarak
Hahahah Aaa doğru dedin ayoll sinek avlamaktan kurtardık Burakı her düşman bizim gibi olsa
Bize düşman diyenler kin kusmugunda boğulsunHahahah Aaa doğru dedin ayoll sinek avlamaktan kurtardık Burakı her düşman bizim gibi olsa
Faydamız dokunur sadece zararımız dokunmaz kimseyeBize düşman diyenler kin kusmugunda boğulsunAmen
Nerden nereye geldikFaydamız dokunur sadece zararımız dokunmaz kimseye
@Harunnn60 Güzel Neskafe yapar kahveler ondanNerden nereye geldikiyi gıybet yaptıkBi kahvemiz eksik@Harunnn60 son zamanlarda böyle ortam arıyor acaba çağirsak mı yarın akşama
Başına taş mü düştü beni çağırmakNerden nereye geldikiyi gıybet yaptıkBi kahvemiz eksik@Harunnn60 son zamanlarda böyle ortam arıyor acaba çağirsak mı yarın akşama
Günde 3 kez içiyorum süt filan bile koymuyorum
Aaa gıybet kazanı kaynayınca sislerin arasında sen geldin aklımaBaşına taş mü düştü beni çağırmak
Günde 3 kez içiyorum süt filan bile koymuyorumŞimdi 1'e sabitledim
Özlendim biliyorum anladım seniAaa gıybet kazanı kaynayınca sislerin arasında sen geldin aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?