Burak Özçivit: Her Şeyim Var, Hayattan Zevk Almıyorum!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061

Güneş'ten Tolga Aslan'ın haberine göre, yıllar önce Meryem Uzerli’nin yakalandığı tüm Türkiye’nin bilmesini sağladığı tükenmişlik sendromuna yakışıklı oyuncu Burak Özçivit de yakalandı.

“Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim. Canım kahve içmek istedi Paris’e gittim. Gezmek istedim, Ortadoğu'ya gittim ama artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum” diyen Burak Özçivit'in, şöhret hastalığına yakalandığı belirtiliyor.

Cevap vermedi bu haberlere bana pek doğru gibi gelmedi ya

Hayattan zevk almak aslında çok kolay da Burak beceremiyodur zevk almayı

Herkesin sorunu aslında bu, hayatı o kadar hızlı yaşıyoruz ki acısıyla tatlısıyla, üzüntüsüyle sevinciyle bir yerden sonra hissizleşiyoruz gerçekten de. Bu çağın vebası bu... Ama umarım bunu hayatında sürekli dillendirerek psikolojisini bozmaz. Önemli olan zaten buna karşı durabilmek.

Böyle bir açıklama yaptığını sanmıyordum. Eğer öyleyse de sıraladığı kariyeri yüzünden bunalıma girmiş olabilir. Zamanla değişir umarım.

Yaa abi ben ünlü olsam zengin olsan sosyal sorumluluk projeleri yapardım... Vakıflarla çalışırdım ne güzel şeyler işte hayatta yapabilecek bu kadar imkan varken bu lafı söylemek nasıl bir akıl tutulmasıdır.

Siz de böyleyseniz biz yatıp ölelim be Burak

Düşün; Fahriye Evcen'i istedi, onu da aldı. Fahriye Evcen'le evlisin be Burak Özçivit, daha ne istiyorsun? Hasta olmaya gerek yok, hasta olunacak yanında.

Kardeşim Benim 2 ve Can Feda peş peşe gişede çakılınca normal.

Para kisa vadede mutlu eder, uzun vadede ac kalmazsin. Ama mutlu eder mi uzun vadeli, iste orasi muamma.

namaz kılsın Allah ı ansın kendine gelir.